E2a

Hoe maak je een plaat rem te gebruiken

Een plaat rem is een stuk van apparatuur die wordt gebruikt in het buigen van een plaat. Door het uiterlijk van het, lijkt plaatwerk rem te ingewikkeld om te bedienen. De waarheid is dat, alleen goed opgeleide mensen wordt geadviseerd om een ​​plaat te remmen als gevolg van de verwondingen die kunnen voortvloeien uit ongetrainde gebruik. Dus als je jezelf met behulp van het voor uw toekomstige projecten, zoals het maken van een goot of downspout, kun je beter leren hoe het te gebruiken. Lees de stap-voor-stap handleiding hieronder om u te helpen.

Stel je het eindresultaat. Het hebben van een duidelijk beeld van hoe u de metalen vorm te geven zal je sparen van het maken van fouten en uiteindelijk van het verspillen van uw metalen. Dus zorg ervoor dat u een ontwerp in gedachten en de exacte maten te nemen. Als u wilt, kunt u een sjabloon die u kunt gebruiken om de plaat zelf te ontwerpen.

Hoe maak je een plaat rem te gebruiken. Stel je het eindresultaat.
Hoe maak je een plaat rem te gebruiken. Stel je het eindresultaat.

Snijd de onderdelen. Snijd de onderdelen volgens het model voor het buigen van de plaat. Houd in gedachten dat het vrij moeilijk is, en bijna onmogelijk te snijden zodra het metaal is al gebogen en gevormd.

Maak markeringen op de plaat

Maken markeringen op de plaat. Als u gebruik maakt van een sjabloon, maar leg het sjabloon over het plaatwerk en markeer de punten waar u de plaat buigen. Maar als je geen mal en markeer de punten direct op de plaat. Trek een lijn of maak verbinding streepjes.

Schuif de plaat in de plaat rem

Schuif de plaat in de plaat rem. Er is een hendel aan de zijkant van de plaat rem. Zet deze aan de apparatuur te openen. Steek dan de plaat in de klem. Zorg ervoor dat de buig-merken goed zijn uitgelijnd met de rand van de klem. Zet de hendel naar beneden om de klem te sluiten.

Buig de plaat. Zodra de plaat metaal in

Maak markeringen op de plaat. Maken markeringen op de plaat.
Maak markeringen op de plaat. Maken markeringen op de plaat.

Buig de plaat. Zodra de plaat zich bevindt, kunt u beginnen met het buigproces. Doe dit door aan de buigbalk niveau omhoog. De plaat rem zal buigen de plaat onder een hoek die u wenst. Daarna Laat de plaat en plaats deze op een andere bocht te maken. Blijf dit doen totdat de plaat is gebogen in de richtingen die je eerder hebt opgegeven.

Trek de plaat. Wanneer u klaar bent het buigen van de plaat, open de klem weer op en het plaatwerk te nemen. Zet de hendel naar beneden om de klem te sluiten.

Er zijn een paar dingen die je moet in gedachten te houden bij het gebruik van de plaat rem. Een, altijd uw vingers uit de klem. Onachtzaam plaatsing van vingers op de klem zal leiden tot verwondingen. Twee, beseffen het feit dat je niet kan het gebruik van plaatwerk brak de eerste keer te perfectioneren. Daarom is het verstandig om eerst te oefenen met een paar metalen stukjes. En drie, altijd vragen om hulp. Als je niet weet hoe je de hendel over te halen of kan niet schijnen om een ​​groot vel metalen worden meegenomen in de plaat rem, kunt u proberen om wat hulp te krijgen. Alles in het werk helemaal alleen zal blijken te zijn contraproductief.