E2a

Hoe maak je een plaid schilderen op een ambachtelijke stuk

Plaid is binnen! Tenminste, dat is wat de mode-liefhebbers ons vertellen. U vindt plaid afgedrukt op iets wearable deze dagen-jurken, armbanden, petten, tassen, sjaals en sokken. Dus waarom niet gebruik maken van een ruitmotief in je volgende kunstproject? Het is heel simpel. Volg de onderstaande stappen.

  1. Kies een ruitmotief. U kunt in principe elke combinatie van drie kleuren op een plaid ontwerp van uw eigen te maken. Dit zal uw ontwerp meer persoonlijke en, misschien, artistiek. U kunt deze plaid ontwerp zelfs op reeks ambachtelijke projecten die zeker zal worden geassocieerd met jou. U kunt verwijzen naar Schotse clans voor inspiratie op dit gebied. Verschillende clans hebben hun eigen, aparte plaid ontwerp tot hun aansluiting te identificeren. Als je gaat om dit te doen de eerste keer, te beginnen met iets simpels. Aan te pakken een meer gedetailleerde ruitmotief als je eenmaal gewend bent aan het maken van de plaid effect.
  2. Bereid uw medium. U kunt in principe alles ontwerpen in plaid. U kunt ook een canvas tas te maken in plaid, verf je terracotta pot in plaid, of kleur je anders saaie fotolijst in plaid. Het is aan jou.
  3. Gaan schilderen. Verf je ambachtelijke materiaal met de achtergrondkleur van uw plaid ontwerp. Zorg ervoor dat u gelijkmatig schilderen. Laat het drogen.
  4. Breng je tandzijde. U gebruikt deze om lijnen over uw ambachtelijke materiaal te maken. Als dit is te smal voor u, kunt u overwegen met behulp van dunne linten. Wat je zal doen, is aan beide uiteinden van de tandzijde in uw vingers op dezelfde manier dat je zou als je het gebruikt te flossen je tanden. Dan, ietwat verzwakken de tandzijde in de verf van uw keuze en plaats de gecoate tandzijde op het oppervlak van de ambachtelijke materiaal voor een seconde of twee. Dit zal leiden tot een afdruk van een rechte lijn. Voor linten, jas een oppervlak van het lint met verf en op het oppervlak van uw vaartuig materiaal te plaatsen. Dit laat een bredere lijn afdruk dan een tandzijde zou doen. Start van het ene uiteinde en werk je weg naar de andere kant hetzelfde te doen over en weer. De afstand is afhankelijk van uw ontwerp.

Nadat u klaar bent met deze, zal uw ambachtelijke materiaal nu in strepen. Ik denk dat nu je weet wat te doen. Volgende Zet uw object en herhaal hetzelfde proces met een andere verf kleur. Door dit te doen, maakt u vierkantjes die uiteindelijk zal leiden tot de plaid effect. Laat de verf drogen.

Hoe maak je een plaid schilderen op een ambachtelijke stuk. Was dat niet makkelijk.
Hoe maak je een plaid schilderen op een ambachtelijke stuk. Was dat niet makkelijk.

Een tip voor beginners: Overweeg het gebruik van een tandzijde en lint in uw ontwerp voor een meer gedetailleerde plaid effect. Of, in plaats van tandzijde of linten, kunt u ook gebruik maken van een liniaal om lijnen te maken. Dompel de rand van de liniaal op het lak van uw keuze en in het kort stempelen op het oppervlak van uw vaartuig materiaal. Gebruik heersers met verschillende dikte om meer textuur te creëren.

Was dat niet makkelijk

Was dat niet makkelijk? Probeer deze schildertechniek in een van uw ambachtelijke projecten en maken het modieus. Geef je innerlijke ontwerp diva!