E2a

Hoe maak je een platform bed te bouwen op wielen

Bij het maken van een bed op wielen, zult u eerst willen weten wat grootte van een platform dat u gaat nodig hebben. U wilt uw bed eerst te meten. U moet de boxspring staan ​​tegen de muur en het meetlint te nemen van de ene naar de andere en schrijf de metingen beneden. Vervolgens wil je naar de andere kant te meten naar de andere kant. Noteer deze metingen en dan zul je nodig hebt om de stukken hout te kopen om het platform te creëren.

Met uw metingen wil je wat extra lengte toe te voegen, zodat het bed om daadwerkelijk op een platform. Als uw bed hoogte van 65 cm bij 45 cm breed dan wil je overal bij aan een voet breder aan 3 zijden van het platform. Je wilt niet om de toegevoegde lengte van het hoofdeinde deel hebben als dit moet vlak tegen de muur.

Hoe maak je een platform bed te bouwen op wielen.
Hoe maak je een platform bed te bouwen op wielen.

Als je eenmaal hebt besloten op de metingen die u zal moeten gaan naar het hout te kopen voor het platform bed op wielen. Afhankelijk van de lengte van het bed zal afhangen van het aantal wielen die u nodig. Als u een extra grote platform bed moet u extra wielen in het midden van het bedframe platform om toe te voegen voor extra ondersteuning en eenvoudige verplaatsing bij het verplaatsen van het platform bed in de kamer. Laten we verder gaan en gebruik maken van deze metingen uit eerder.

Dus je hebt een 65 inch met 45 inch boxspring dan laten we gebruik maken van een stuk triplex dat 72 meet met 50. Dit zal zorgen voor extra ruimte aan beide zijden en aan de voet bord gebied. Dan moet u 2 stuks van 2x4x6 'te kopen, omdat dit zal zijn de zijkanten van het platform bed. Vervolgens moet je 4 planken te kopen die maatregel 2x4x5 en plaats een bord aan de onderkant waar je het te hechten aan de 2 kanten alsmede het gebruik van een andere te hechten aan het hoofdeinde van het platform bed. Als je eenmaal hebt bevestigd deze aan de multiplex en hebben gehecht aan de zijkanten en geschroefd in het platform multiplex dan wil je wat ondersteuning toe te voegen aan het midden van het bed. Dit is waar de andere 2 stukken hout komt in. Space hen ongeveer 2 meter uit elkaar in het midden van het multiplex. Dit zal de toegevoegde ondersteuning voor de matras omhoog houden en het gewicht van je. Vervolgens wil je de wielen toe te voegen aan de houten structuren. Moet u 3 zwenkwielen aan elke zijde van het platform bedframe.

De laatste stap in het maken van uw eigen platform bed frame is te schilderen het frame. Als je eenmaal hebt geschilderd of gebeitst, zul je wilt laat het dan volledig opdrogen voordat u het bed op het platform. Dit zal zorgen voor u om items op te slaan onder het bed, terwijl u tevens een eenvoudiger manier om in bed en uit bed.