E2a

Hoe maak je een pocket beschermer naaien

Pocket beschermers zijn behuizingen die kunnen bevatten, het schrijven van instrumenten zoals potloden en pennen. Ze zijn draagbaar en handig als ze in staat zijn om te passen in de borst zakken van uw overhemden. Dit product kan worden gemaakt van verschillende materialen zoals plastic en textiel. De eerste is de meest aanbevolen als pennen onverwacht lekken. Pocket beschermers vroeger populair in de jaren 1950, maar toen pennen die zijn getest om lekdicht zijn naar buiten kwam, het product langzaam vervaagde. Als u het nuttig en handig voor uw pennen, dan je misschien wel geïnteresseerd in het doen van er zelf een. Lees net op de onderstaande instructies en je krijgt je eigen zak beschermer hebben.

Hoe maak je een pocket beschermer naaien. Bereid uw materialen.
Hoe maak je een pocket beschermer naaien. Bereid uw materialen.

  • Bereid uw materialen. Voor een makkelijker DIY procedure, een stof te gebruiken voor eenvoudiger naaiwerk. Zorg er wel voor dat het stijf als een quilt. Voor een gladdere afwerking, gebruik dan een draad die overeenkomt met die past bij uw stof de kleur. Gebruik een scherpe schaar voor een soepeler weefsel snijden ook.
  • Knip de stof. Meet uw stof met 3,75 x 5 inch. Snijd het als dit zou het voorste deel van uw beschermer zijn. Voor de rug, het meten van de stof 3,75 x 7 inch en snijd het. Meet een ander stuk van 3 x 6 inch. Ook Snijd het als dit de opknoping deel dat uw beschermer's positie in de zak zullen zorgen zijn.
  • Zet de stoffen in positie. Plaats de 2 stoffen, voorste en achterste, samen met de voorste geplaatst. Zorg ervoor dat hun goede kanten zijn uit. Lijn de randen op en zet pinnen om ze te laten beveiligen. U zult zien dat de achterkant stof is groter dan uw voordeur stof.
  • Naai de randen. Steek de schroefdraad naald uit de rug en begin te naaien aan de voorzijde. Zo veel mogelijk, maak je steken schoon en gelijk zodat uw beschermer de randen recht en onverstoord. Gewoon verder naaien tot drie randen, de linker-en rechterkant plus de bodem zijn genaaid. Gebruik geen van de bovenrand.
  • Het werk aan het laatste stuk weefsel. Ontvang een laatste stukje stof en het in tweeën vouwen. Doe dit over de voorkant stof. Zorg ervoor dat de helft van uw gevouwen stof is in uw beschermer en de andere helft is opknoping over de voorkant.
  • Bevestig de stof stuk. Naai het laatste stuk tot aan de voorzijde stof door het naaien van de topattracties. De maten die in de instructie zijn gewoon de aanbevolen metingen voorzien voor de gewone zakken. U kunt altijd uw zak beschermer grotere zolang het uw zak past. U kunt zelfs het funky en kleurrijke zodat het eigenlijk gaat als een trendy accessoire. Als u een ander materiaal dat niet absorbeert inkt of vloeistof, kunt u deze gebruiken zo lang als je in staat bent om goed te naaien. Dikkere naaigaren kan ook gebruikt worden, vooral bij dikkere materialen, zolang de naald voor hebben. Het kan uw steken steviger. U kunt ook versieringen als je een creatieve bui net zo lang als ze niet in te grijpen met de beschermer glijden over je zak.