E2a

Hoe maak je een pop - up kikker kaart te maken

Pop-up kaarten zijn creatieve kaarten die je het hele jaar door kunt gebruiken

Pop-up kaarten zijn creatieve kaarten die je het hele jaar door kunt gebruiken. Ze zijn niet alleen voor Valentijnsdag, en zeker niet alleen voor hart ontwerpen. Er zijn vele andere ontwerpen die u kunt gebruiken voor uw pop-up kaart.

Het leuke pop-up kaarten is dat ze vaak zijn leuk en verrassend. Als je ooit hebt gekregen een, weet je het soort van verrukking die je zou voelen als je opent wat je dacht was gewoon een vlakte wenskaart alleen om uit te vinden, bij het openen van de kaart, iets knallen uit.

In dit artikel

In dit artikel leert u hoe u uw wenskaart kwaken maken door het maken van een pop-up kikker. De stappen zijn eenvoudig te volgen en de materialen zijn flexibel en gemakkelijk te vinden. Lees verder voor de rest van de stappen.

  • Om te beginnen, moet u weten dat er veel verschillende manieren om een pop-up kikker kaart te maken. Ongeacht de procedure die u volgt, moet u gebruik maken van stevig papier. Dunne constructie papier heeft de voorkeur, of zelfs dun gekleurd karton.
  • Gebruik twee even grote vellen gekleurd papier. Ze moeten worden van verschillende kleuren. De kleuren, bij voorkeur, moet contrasten zijn of, zo niet, althans harmonieus. Maar, die echt cares veel over kleurkeuze? Want zolang je kleurkeuzes bereiken van uw doel, dat is alles dat telt. Een kleur zal zijn voor de buitenkant van uw kaart, zal de ander voor het interieur.
  • Leg een vel bovenop de andere. Vouw ze beiden dwars, zodat u een gevouwen kaart.
  • Neem de buitenkant blad en vernietiging van het andere gevouwen vel. Zoek het midden van de gevouwen zijde van de buitenste glasblad. Vanuit dat middelpunt, snijd een korte loodrechte spleet.
  • Vanuit de spleet die u zojuist gemaakt, vouw het bovenste deel in een driehoek. Doe dit voorzichtig. Doe hetzelfde voor het onderste gedeelte. Heb je een cut-out driehoek vorm op de gevouwen kant van uw kaart, en twee kleinere driehoeken gevouwen uit de gleuf gedeelte.
  • Vouw de gevouwen driehoekjes. Open uw kaart. U zult merken dat de plooien gemaakt van de plooien kan dienen als uw gidsen om pop uit de mond van de kikker. Voorzichtig buigen, langs de vouw, het bovenste deel van de mond van de kikker naar de binnenkant van de kaart, zodat deze naar buiten springt. Doe hetzelfde voor de onderste mond. Te kunnen controleren of je dit hebt gedaan, sluit uw kaart. U moet de cut te zien uit driehoek op de gevouwen kant van het exterieur van de kaart en je ziet de mond van de kikker pop uit wanneer u de kaart opent.
  • Je bent bijna klaar met de pop-out gedeelte. Eindig nu uw kaart. Sluit uw kaart. Uit de gevouwen rand, trekken een schets van een halve kikker rond de mond van de kikker (dat wil zeggen, de uitgesneden driehoek). Knip de kikker vorm.
  • Plaats de kikker vorm op de top van de andere plaat. Lijn ze langs de plooien. Lijm de kikker blad op het vel, maar lijm op de kikker's mond onderdeel niet van toepassing, omdat anders de mond zal niet pop uit.


Hoe maak je een pop - up kikker kaart te maken. Gebruik twee even grote vellen gekleurd papier.
Hoe maak je een pop - up kikker kaart te maken. Gebruik twee even grote vellen gekleurd papier.

Je hebt nu een eenvoudige pop-up kikker kaart die u kunt versieren en ontwerpen verder naar hartelust.