E2a

Hoe maak je een quilt kader maken

Doorgegeven van de oude traditie

Doorgegeven van de oude traditie, quilten is een handigheid en tijdverdrijf nog steeds onderhouden en bezocht door moderne liefhebbers van de kunst. Deze uitgebreide naaimethode kan nu worden bereikt met het gebruik van een naaimachine, maar, daterend weg terug in het begin van de geschiedenis, is het quilten proces traditioneel handmatig uitgevoerd (met de hand) en heel geduldig.
Typisch, de hand quilters maken waardevolle gebruik van frames om de lagen van de quilt doek strak en in de plaats voor de succesvolle en nette afronding van het gehele project te houden. U kunt kiezen voor een kleinere ronde frame voor kleine wand displays of kleding, of een grotere voor meer expansieve projecten zoals dekens, warme dekbedden en diverse andere textiel kunstwerken.

Om uw budget te maximaliseren en in staat zijn om meer te besteden aan prachtige quilten materiaal, in plaats van op dure quilten frames, kunt u proberen gebruik te maken van deze eenvoudige how-to op fashioning een eenvoudige, op maat gemaakte quilt frame van je eigen. Lees verder.

  • Bereid alle benodigde materialen voor het project. Je zult twee stukken van eiken planken 2x2 (in inches) moeten uitmaken van de top en de basis van uw quilt frame, die over het algemeen groter zou moeten zijn in lengte dan de gehele breedte van de specifieke quilt project u wensen te maken, een ander twee stukken van eiken planken voor de linker-en rechterkant van je frame, dat moet ongeveer 3 meter in lengte, Denim materiaal; nietpistool en duurzaam nietjes; 4 grote C-klemmen, veiligheidsspelden van de juiste afmetingen; en een paar schragen.
  • Beginnen met het frame. Door gebruik van de spijkerstof, naaien een buis die voor elk van de eiken planken die de top en de basis van het frame worden. Zij moeten worden gevormd op een manier die slap zal passen bij de vorm en grootte van de platen. Met behulp van een heavy-duty nietpistool, stevig vast de stoffen buis bekleding op de bovenste en onderste platen, respectievelijk.

    Hoe maak je een quilt kader maken. Bereid alle benodigde materialen voor het project.
    Hoe maak je een quilt kader maken. Bereid alle benodigde materialen voor het project.

    Met behulp van de C-klemmen, maak de 2x2 zijborden op het doek bedekte bovenste en onderste planken, waarbij alle vier planken op ontmoetingsplek elk uiteinde's.

  • Monteer het frame op poten. Nadat conjoining alle vier borden, leg uw nieuw gebouwde quilt frame op twee schragen, moet de hoogten van die afhankelijk zijn van de hoogte van uw meest comfortabele quilten vervoeren.
  • Leg de quilt op het frame. Maak uw quilt op het frame, het bevestigen van de bovenste en onderste uiteinden op de denim-bedekte boven-en onderkant planken met grote veiligheidsspelden speciaal voor quilten doeleinden.


Pas de quilt in het midden van het frame en test of de zijkanten strak en stevig zijn aangesloten bij de C-klemmen. Je zou ook willen rijgsteken gebruiken om de quilt hechten aan de linker-en rechterzijde boards voor dat extra stretch je nodig hebt voor een betere quilten.

Als je echt van plan om succes in uw quilten inspanningen te bereiken

Als je echt van plan om succes in uw quilten inspanningen minus de extra moeite van het te duur quilt frames te kopen voor grote projecten te realiseren,, kan je net zo goed proberen maken van je eigen kaders. Het zal ongetwijfeld helpen om te bezuinigen op uw budget. Plus, het is heel eenvoudig en gemakkelijk te construeren. Nu kunt u meer te besteden aan de kwaliteit quiltstoffen van uw keuze en ook in staat zijn om expansieve, en niet duur te bereiken, kunstvoorwerpen.