E2a

Hoe maak je een quilt op een quilten kader

Quilten vergt geduld, en zetten een quilt op een quilten kader neemt extra geduld en zorg. Je zou niet willen om je lagen stof ruïneren.

Hoe maak je een quilt op een quilten kader. Eerste verzamel je materialen.
Hoe maak je een quilt op een quilten kader. Eerste verzamel je materialen.

Hier is hoe je kunt het goed doen:

 • Eerste Verzamel je materialen. Ontvang een quilt frame, quilt top en achterkant, batting, veiligheidsspelden, en frame pennen.
 • Leg uw quilt achterkant op een vlakke, schone ondergrond. Het patroon zijde moet naar beneden gericht. Als er rimpels of een kluitje gebieden, glad ze uit.
 • Leg de batting boven op de rug. Volg met de bovenkant van de quilt en leg het met de goede kant naar boven. Je hebt drie lagen die gelijkmatig moeten worden geplaatst op de top van elkaar en afhankelijk van hoe je wilt dat ze worden geplaatst na voltooiing van de quilt.
 • Speld de lagen aan elkaar te kunnen. Place kunnen over het gehele oppervlak van de quilt, bijeen te houden drie lagen. Beginnen aan de boven-of onderaan de quilt. Plaats de pennen ongeveer 6 cm uit elkaar.
 • Drapeer de quilt laag over de quilt frame. Plaats de quilt steun op het frame met de goede kant naar beneden. De randen van de quilt moet reiken tot de randen van het beeld. Echter, in gevallen waarin de quilt frame niet kan uw hele quilt te houden, omdat het te groot is, moet je naar het centrum van de quilt eerste positie op het frame. Dan werk je weg van het centrum naar de buitenkant en de randen. Als de randen van de quilt niet bij de randen van het frame, het frame passen als nodig is om de stof de randen van het frame bereikt.
 • Bevestig de quilt laag op het frame. Dit is afhankelijk van het type frame dat u gebruikt. Frames die rond en ovaal meestal een lus, die wordt gebruikt om de kop in quilt. Frames die zijn vierkant hebben pinnen die gebruikt worden om overstag te gaan van de quilt steun op het. Sommige vierkante frames hebben ook leider doeken gebruikt om de rug pin.
 • Controleer de spanning op de quilt lagen. Het is belangrijk om een gelijkmatige consistentie van trekken aan de quilt. Wanneer u de quilt bevestigd op een frame te hebben, moet het niet te strak of te los. Het moet vlak zijn, maar toch flexibel. Ook mag niet hangen.

  Roller quilt frames worden ingesteld anders dan een eenvoudige ronde, ovale of vierkante frame. Als u gebruik maakt van een roller quilt frame, volg dan de onderstaande stappen:

 • Bevestig leader doekjes als nodig. Roller quilt frames drie rollen, die elk een leader doek.
 • Meet de leider doeken en vinden hun centra. Met een potlood, een stempel op de leider doeken langs de rand van de stof.
 • Markeer het middelpunt van uw grondweefsel. Maak een kleine vouw aan de rand van uw grondweefsel door knijpen zij haar middelpunt te markeren. Bekleed de vouw met de markering op de leider doek.
 • Speld de hele rand van de steun aan de leider doek. Zorg ervoor dat de rug naar beneden hangt recht. Rol de back-up in de rol zo voorzichtig mogelijk.
 • Bevestig de tussenvulling op de hoogste rol. Volg wat je eerder deed toen je hierbij de rand van het grondweefsel om de leider doek. Wanneer deze goed is aangesloten, draait u de roller voor een halve slag.
 • Centreer de rand van de quilt tegen de tussenvulling. Houd het 1-2 duim van de rand van de voering. Zorg ervoor dat zowel de bovenkant van de quilt en het slaan loopt zelfs en horizontaal over de rol. Rol de quilt top en het slaan op de rol.
 • Drapeer het losse uiteinde van de steun over de bovenkant van het frame. Om de randen van de steun aan de leader doek van de voorste rol.
 • Trek de bovenkant van de quilt en tussenvulling op de voorste roller. Speld zowel op de rug. Rol de voorste roller totdat de geleidingsdraad randen van de rug, de wattering en quilt top zijn allemaal afgestemd op de voorste rol.
 • Quilt over de gehele lengte. Na quilten, de drie lagen rollen over de voorste rol voor de quilt om verder te gaan. Quilt de gehele lengte weer. Ga door het bevorderen van de rol en quilten elke sectie totdat u had betrekking op de volledige oppervlakte van uw quilt.


Het hele proces van het quilten is zeer delicaat. Maar als je de volgende stappen grondig, zal quilten meer verlopen voor je.