E2a

Hoe maak je een remklauw vervangen in een Acura Integra

Waarschijnlijk een van de meest noodzakelijke delen van het remmen van een auto-systeem, remklauwen geven een auto de mogelijkheid om ofwel vertragen of te komen tot een volledige stilstand. Het doet dit door te knijpen op de remblokken tegen het oppervlak van de remschijf en het genereren van wrijving, waardoor vertraagt ​​de wielen van de auto. De remklauw is aangebracht om de rotor zoals een klem, en daarbinnen vindt de remblokken, die twee metalen schijven aan elkaar met een schurende stof die de frictie. Deze remblokken het werk van ofwel vertragen of stoppen van de rotor, en omdat het aan het wiel, stopt de beweging ook. Hoewel remklauwen worden geproduceerd om lang mee, kunnen er momenten waarop ze konden, zoals falen tijdens slechte weersomstandigheden, storing op de rotor of pad, of remvloeistof gone bad, onder anderen. Wanneer dit gebeurt, moet onmiddellijk aandacht worden besteed aan de defecte remklauw te vervangen. Als je een Acura Integra en zou wensen om de remklauw te vervangen op uw eigen, kan het worden gedaan, maar doen dat met zorg. Hieronder vindt u instructies over hoe u het werk zelf te doen.

Hoe maak je een remklauw vervangen in een acura integra. Selecteer de juiste remklauw.
Hoe maak je een remklauw vervangen in een acura integra. Selecteer de juiste remklauw.

  • Selecteer de juiste remklauw. Omdat de remklauw is een belangrijke component van een auto, is het zeer belangrijk om de juiste keuze die het beste is voor het specifieke model van uw auto. Als u niet zeker weet welk type u nodig heeft, is het best om advies te vragen van een deskundige over wat voor soort remklauw u zult gebruiken. Zorg ervoor dat u het model gegevens van uw Acura Integra herinneren, zodat u kunt bieden deze bij het maken van uw aankoop.
  • Bereid uw auto voor het verwijderen van uw gebruikte remklauw. Gebruik een krik op te heffen uw auto. Als dat eenmaal is gebeurd, kunt u beginnen af ​​te nemen van de auto wiel en de wiel.
  • Verwijder de remklauw wordt u vervangen. Start het proces door het losmaken van de remleiding van uw remklauw. Doe dit door het afsluiten van de banjobout. U zult ook moeten nieuwe afdichtringen om de oude te vervangen wanneer u de opnieuw aansluiten proces. Ga verder naar de bevestigingsbouten van de remklauw te verwijderen. Draai uw remklauw op de pin te gaan in een opwaartse richting en weg van de richting van de rotor alvorens naar buiten te schuiven van de pen. Zoek de remblokken, de lente, en vulplaatjes van het lichaam van de remklauw als deze is uitgerust met hen en ook verwijderen. Het schoonmaken van de gebieden waar zowel de shim en de pads te verbinden met de remklauw en monteer met behulp van een beetje van de motor schoner. Doe wat siliconenvet op deze punten voor de smering. Maak de bevestigingsbouten te kunnen nemen uit de remklauw beugel.
  • Vervang de remklauw. Bevestig de beugel van de remklauw met behulp van een momentsleutel om de bouten draaien tot 80 pond. Plaats in de pad haarpinveren samen met de remmen pads en de vulplaatjes. Nu plaats in de remklauw op de top van de pen boot, de positionering omhoog voordat draaien naar beneden naar de rotor. Bevestig de glijbaan bevestigingsbouten. Draai tot 24 pond met de momentsleutel. Gebruik een banjobout aan uw remleiding gebruik te maken van uw ongebruikte ringen weer vast. Twist met uw momentsleutel tot 25 pond. Open de ontluchter kleppen zodat uw remsysteem mag bloeden en lucht wordt geëlimineerd met het rempedaal. Draai de ontluchtingsschroeven met de sleutel en ontlucht het naar 84 inch pond. Vervang het wiel en draai de wielmoeren tot 80 pond. Breng onderaan uw auto en controleer op uw remmen door te drukken op uw pedaal een paar keer tot je stevig remmen.


Doe een proefrit nadat je dit hebt gedaan om ervoor te zorgen dat uw remklauw perfect werkt.