E2a

Hoe maak je een remklauw vervangen in een Mitsubishi Galant

Een dikte is een van de belangrijkste onderdelen van voertuigen zoals de remmen op de pads. Een gebroken remklauw loopt het risico uw veiligheid alsmede de bestuurder en de mensen in en uit uw voertuig. Als u enig teken van slijtage in uw remsysteem, dan misschien is het tijd dat u uw remklauw te vervangen door een nieuwe. Een Mitsubishi Galant is net als elk ander voertuig als het gaat om remklauw vervangen. Hieronder vindt u een instructie handleiding over hoe je kunt een te vervangen door het zelf te doen.

  • Dingen die je nodig zult hebben. Het eerste wat je nodig hebt om te kopen is een vervanging remklauw voor uw Mitsubishi Galant. U kunt een van uw dealer of een erkende verdeler van Mitsubishi onderdelen. Als u een harde tijd in het vinden van een, kunt u proberen het online zoeken naar partijen die wel verkopen vervangende onderdelen. U moet ook een set van tools met sleutels, een noot remover, een bandenlichter, een jack en een set van ringen om uw oude te vervangen. Ten slotte is de aanschaf van een nieuwe fles remvloeistof om de oude te vervangen.
  • Het verwijderen van de oude remklauw. Begin met het optillen van uw auto aan de kant waar een remklauw vervangen moet worden met behulp van de krik. Verwijder vervolgens de wielmoeren, zodat je in staat zijn tot het afsluiten van het wiel. Vernietiging van het wiel. Nu is de remklauw blootgesteld. Tap de remvloeistof uit het reservoir met behulp van een lege blik om knoeien te voorkomen. Nu, je moet de remslang los te maken van de remklauw en zorg ervoor dat geen vuil in de slang. U kunt aansluiten met een stuk papier om te controleren of de slang schoon blijft. De volgende stap zal zijn om de bouten te verwijderen uit de remklauw. Het kan moeilijk zijn om te doen, zodat je nodig hebt om de pinnen in het te houden met een sleutel om te kunnen de bouten te verwijderen. Nadat u hebt gedaan met het, kan de remklauw nu worden opgeheven en verwijderd van het bord.
  • Het installeren van de nieuwe. Na het verwijderen van de oude remklauw, de vervanging remklauw klink op de plaat en de pennen om deze vast op zijn plaats te bevestigen. Zorg ervoor dat u nieuwe ringen gebruiken voor de bouten. Bevestig de remslang op de remklauw, maar zorg ervoor dat u het stuk papier dat u hebt aangesloten op ongelukken te vermijden te verwijderen. U moet het remsysteem nu ontluchten door het hebben van iemand voor het rempedaal om de lucht te laten ontsnappen. Nadat je dit hebt gedaan en liet de lucht uit het systeem, sluit het stuur van de auto en los voeg de wielmoeren. Laat de auto naar het maaiveld voordat u de moeren op het wiel. Voeg ten slotte de nieuwe partij van remvloeistof in de cilinder.


Hoe maak je een remklauw vervangen in een mitsubishi galant. Dingen die je nodig zult hebben.
Hoe maak je een remklauw vervangen in een mitsubishi galant. Dingen die je nodig zult hebben.

Zorg ervoor dat u het remsysteem te testen op lekken voordat je het bij je in de open weg. Continu druk uit op de rempedaal aan de remvloeistof te controleren of het boven of onder de limiet. Het moet precies in de limiet lijn. Als je voelt dat je kunt dit niet doen op uw eigen, kunt u vragen om een ​​hulp van een vriend die in staat zijn om u te helpen.