E2a

Hoe maak je een ridder in de armen te trekken

Dus u bent het tekenen van een ridder, maar helaas

Dus u bent het tekenen van een ridder, maar helaas, de armen worden nog vermist. Dus wat houdt je deelnemen aan het project? Als je niet weet hoe je de armen te trekken, je gewoon hier op de juiste plaats. Dit artikel zal je leren om de armen van een ridder te trekken op een eenvoudige manier.

Hoe maak je een ridder in de armen te trekken. De positie van de armen.
Hoe maak je een ridder in de armen te trekken. De positie van de armen.

Het tekenen van de armen van een ridder is helemaal niet een moeilijk project. Bekijk deze stappen over hoe u kunt met succes en netjes tekenen een ridder de armen:

  • De positie van de armen. Het is belangrijk dat voordat u tekent de armen, de andere delen van het lichaam van de ridder al geschetst. Dit is om ervoor te zorgen dat u de exacte positie van de armen weten voordat u een definitieve contouren.
  • Weten hoe de armen zal worden gepositioneerd. Het tekenen van de armen van een ridder is een stuk anders dan het doen van een gewone man in de armen. Zoals u weet de armen van de ridder kan harnas, schild, of zwaard. Vandaar, bepalen hoe de armen zal worden gepositioneerd en wat elke arm moet houden.
  • Teken de omtrek van de armen. Begin met het maken van een schets van de vorm van zowel de armen van de ridder. Let op dat sinds een ridder hebben meestal een schild of beschermer in een arm, moet u bepalen welke arm is om vast te houden het schild. Als u besluit om de rechter arm nemen het schild, niet een overzicht van de ridder rechterarm dat veel. Maak een schets van de vorm van de onderarm, de hand en de vingers. De onderarm ziet er altijd als een kegel, de hand als een klok, en de vingers als lijnen.
  • Vorm de arm. Teken lijnen om de werkelijke vorm van de armen van de ridder schetsen. Eerst richten op de volledige arm van de ridder. Sla de andere met het schild voor later. Geef de benodigde gegevens op de arm.
  • Teken het schild. Om te beginnen werken aan de andere arm, eerst een overzicht van de afscherming. Teken het schild in detail, zodat u verder kunt gaan met het werken op de arm.
  • Het werk aan de andere arm. Zodra het schild is bevestigd, trek wat overblijft voor de arm. Het schild wordt verondersteld om sommige delen van de arm te dekken, zodat geen aandacht geven aan hen bedekte delen.
  • Teken een schild. Net als alle andere ridders, geef je ridder een zwaard op de andere arm. Dit moet de hand zonder het schild zijn. Het zwaard kan worden getrokken op welke manier je maar wilt.
  • Werk de armen. Wacht tot het geheel van de ridder is al getekend in detail voordat u een pen om de tekening af te maken. Volg de contouren van de ridder en definieer de details goed genoeg voor een groot effect.


Het is niet onmogelijk voor u om te tekenen de armen van een ridder

Het is niet onmogelijk voor u om de armen van een ridder te trekken. Dus of u nu een schoolproject of een tekening tijdschrift hebt, kun je de ridder arm goed genoeg. Houd echter in gedachten dat het veel tijd kost om perfectioneren van de vaardigheden van het tekenen van de armen van de ridder. Daarom geven veel van uw geduld in het beoefenen van het samenstellen van dit deel van de ridder.