E2a

Hoe maak je een riemgesp vitrine te maken

Riemen zijn gemaakt in verschillende uitvoeringen, vormen en kleuren

Riemen zijn gemaakt in verschillende uitvoeringen, vormen en kleuren. Je gebruikt ze als een vorm van accessoire, om jezelf te uiten door middel van hun stijl, en aan uw kleding goed past. Ze zijn functioneel en chique essentiële dingen die veel modieuze mensen niet kunnen leven zonder. Riemen komen met gespen die ook zijn ontworpen op elke denkbare manier. Deze riem gespen zijn de trots en vreugde van mensen die gespen hun kostbare bezittingen. Sommige mensen verzamelen antieke gespen, cowboy gespen, trofee gespen, grappige gespen en andere soorten gespen denkbaar. Als u tot deze groep van mensen die trots is op het verzamelen van een volledig gamma van gesp ontwerpen, moet u zeker een vitrine om veilig en aantrekkelijk pronken met je collectie.

Terwijl u kunt uw riemgesp display altijd aan te kopen of hout ambachtelijke winkels, dan kunt u ook van toepassing uw eigen creativiteit en houtbewerking vaardigheden met een hulp van enkele materialen die u kunt kopen of vinden rond uw huis. De volgende eenvoudige stappen om u te helpen beginnen met het bouwen van uw eigen riem gesp vitrine.

  1. Bepaal het ontwerp van vitrine u van plan bent te maken. Maak een ontwerp of schets te staan ​​als uw gids in het bouwen van uw geval.
  2. Om u te helpen bepalen van de juiste maat en zorgen ervoor dat elk stuk in je collectie past in uw vitrine, tellen het aantal gespen die u bezit en het meten van de grootste die je in je collectie.
  3. Bepaal het soort hout dat u wilt gebruiken. U kunt normaal triplex, mahonie, eiken, of een ander type van hardhout.
  4. Meet en verkort de afmetingen van het frame en achtergrond met een zaag. Een vitrine meet 21,5 cm hoog, kunnen 14 inch breed en 2,2 cm in diameter met vier lagen hout in het inwendige van het frame geschikt voor 15 stukken riemgespen afhankelijk van de grootte van de verzameling. U kunt de meting altijd aan te passen aan de grootte van uw voorkeur.
  5. Snijd een viltpapier de grootte van uw multiplex achtergrond en plak hem op de multiplex voor een meer elegante achtergrond. Kies de kleur die het beste aanvulling op de kleur van uw hout.
  6. Bouw de frame en bevestig deze aan de achtergrond met behulp van nagels. De vier lagen kan worden gespijkerd aan de zijden van het frame of ingevoegd als de zijden van het frame worden gesneden om de lagen te passen.
  7. Om uw collectie te beschermen tegen stof en beschadiging, installeer scharnieren en klink waar u een glazen deur gesneden hechten aan de juiste grootte van het frame.
  8. Als u het frame schilderen, doe dat dan vóór de installatie van de glazen deur.
  9. Maak muurbeugels aan de vitrine aan de muur.
  10. Plaats uw geprijsd gesp collectie in de vitrine.

Hoe maak je een riemgesp vitrine te maken. Meet en verkort de afmetingen van het frame en achtergrond met een zaag.
Hoe maak je een riemgesp vitrine te maken. Meet en verkort de afmetingen van het frame en achtergrond met een zaag.

Uw vitrine hoeft niet duur te zijn, maar als je het tonen van je geliefde collectie van gespen kunt u ook uw vaardigheden en vindingrijkheid vertonen door het creëren van een elegante gesp vitrine.