E2a

Hoe maak je een ringbearer kussen maken

Zelfs met alleen de basis know-how op het runnen van een naaimachine of het geduld om met de hand naaien, is het gemakkelijk om te leren hoe je een ring aan toonder kussen te maken. Volg gewoon deze eenvoudige stappen:

Hoe maak je een ringbearer kussen maken. Krijgen de materialen klaar.
Hoe maak je een ringbearer kussen maken. Krijgen de materialen klaar.

 1. Krijgen de materialen klaar. Bereid de zelfde witte stof of een soortgelijke stof om de stof van je jurk passen, meten negen vierkante centimeter. Zijde en satijn zijn enkele van de beste keuzes voor een ring aan toonder kussen. U zult ook moeten, witte draad, kant, witte linten en kleine verfraaiingen als witte doek bloemen, fiber vulling, een lijmstift, een lijmpistool, een ring doos, pennen, een elektrische machine, een schaar en een doek marker of krijt. Het bedrag van kant, zullen lint en andere versieringen zijn afhankelijk van hoe u wilt uw ring aan toonder kussen te versieren.
 2. Met je liniaal en stof marker, te meten een 9 bij 9 inch vierkant aan de verkeerde kant van uw gekozen stof. Meet a 7 per 7 inch vierkant van kant en vier 7 inch stukken van dunne witte lint. Gebruik een liniaal, stof snijplank en stof markering pen in merken en het meten van twee gelijke vierkanten van stof. Opschriften moeten worden aangebracht op de stof van de verkeerde kant. Zorg ervoor dat de merken uiteindelijk zal verdwijnen. Gebruik een stukje van het kussen stof om ervoor te zorgen dat de merken zullen vervagen.
 3. Snijd de stoffen, kant en lint volgens de afmetingen.
 4. Plaats de kant plein in het midden van de rechterzijde een van de 9 inch stoffen en speld hem op zijn plaats. Uitvoeren op de naaimachine of met de hand naaien langs de zijkanten van de kant.
 5. Lijm of naai het lint op de randen van de kant. U kunt verfraaien de hoeken van de kant vierkant met witte doek bloemen of kleine charmes.
 6. In plaats van de kant plein met een lint grens, kunt u ook verfraaien de stof met borduurwerk alvorens met stap nummer zeven.
 7. U kunt toevoegen kanten ruches of het verzamelen van een dikke witte kant lint te vormen ruches rond je kussen ring-drager. Speld de rechterzijde van de kant ruche op de stof de rechterkant dat u wilt gebruiken als de bovenkant van het kussen. Als u gebruik maakt van reguliere lint kant, verzamelen ze losjes zoals u deze pin op de stof. Zorg ervoor dat je de pinnen een flinke afstand van de rand waar u wordt het naaien van de stukken stof aan elkaar.
 8. Naai de kant op de stof, een kwart van een centimeter marge van de zijkanten.
 9. Speld de andere 9 inch weefsel, rechts naar de rechterkant van de stof met kant.
 10. Met behulp van een naaimachine, naai het kussen, waardoor een zijde open, een centimeter van de rand van het weefsel.
 11. Draai het kussen aan de rechterzijde. Steek de vezel vulling om het kussen spul totdat het is mooi en mollig.
 12. Zorgvuldig met de hand of machine steek de open zijde gesloten.
 13. Met uw lijmpistool, zorgvuldig lijm de box ring in het midden van de kant plein. Vóór het lijmen van de ring box op het kussen, kunt u deze bedekken in bijpassende stof en verfraaien het.

Nu je weet hoe je een ring aan toonder kussen te maken, hoeft u niet om extra geld uit te geven voor de duurdere u kunt vinden in het winkelcentrum. Door aanpassing van de bovenstaande suggesties en met creativiteit, zult u in staat om een ​​leuke en unieke kussen te maken.