E2a

Hoe maak je een roos boeket te maken

Rozen zijn een klassieker voor een reden. Een eenvoudige roos boeket kan worden gebruikt als het middelpunt voor zowat elke gelegenheid. Deze bloemen zijn perfect voor huwelijken, centerpieces bij speciale evenementen of gewoon om te zeggen 'ik hou van je' die ene speciale persoon! Volg deze eenvoudige stappen om een ​​roos boeket te maken.

Stap 1

Hoe maak je een roos boeket te maken. Materialen die nodig zijn.
Hoe maak je een roos boeket te maken. Materialen die nodig zijn.

Materialen die nodig zijn.

  • 2 dozijn verse rozen
  • Groene bloemen tape
  • Schaar
  • Breed lint

Stap 2

Bereid de rozen. Bij het gebruik van verse rozen moet u maken boeketten dezelfde dag of de nacht voor het evenement. Elke eerder en de rozen beginnen te verwelken voordat je grote dag. Leg de rozen vlak en controleer ze op doornen en eventuele bruine bloemblaadjes. Verwijder bruinen bloemblaadjes en doornen. Selecteer vervolgens drie rozen in het midden van uw boeket worden.

Stap 3

Maak een driehoek met de drie rozen. Ga verder het toevoegen van meer rozen.
Maak een driehoek met de drie rozen. Ga verder het toevoegen van meer rozen.

Maak een driehoek met de drie rozen. Houd de stengels in uw hand en plaats de roos aan het hoofd, zodat ze dicht bij elkaar, maar elk vormt de punt van een driehoek. Enigszins variëren hun lengte, ongeveer ¼ inch boven of onder het midden. De variatie voegt diepte toe aan het boeket en maakt het interessanter visueel.

Stap 4

Voeg drie rozen. Nog steeds houden van uw eerste set, voeg een roos naast elke roos vergroten van je driehoek licht. Als uw handen klein beveilig je eenvoudig deze set van zes door het wikkelen van bloemen tape rond het midden van de stengels twee keer. Dit houdt de stammen samen, zodat u kunt meer bloemen.

Stap 5

Ga verder het toevoegen van meer rozen. Voeg een roos op elke zijde van de driehoek of twee punten voor elk van de eerste drie rozen in totaal zes rozen. Zoals u uit te breiden deze vorm moet nemen op een cirkelvorm. Blijf rozen toe te voegen rond de rand van de cirkel in, zelfs patronen totdat u hebt gebruikt de volle twee dozijn bloemen. Vergeet niet om iets verschillen de hoogten als het toevoegen van de rozen.

Stap 6

Trek de stengels dicht bij elkaar en wikkel met bloemen tape. Als je trek de stengels strakker samen je zou moeten opvallen de roos bloeit hengelen licht tot een afgeronde boeket vorm te vormen. Zodra u de vorm die u wenst, wikkel de bloemen tape rond de stengels te beginnen binnen een centimeter van de onderkant van de bloemen tot ongeveer twee centimeter van de afgesneden uiteinden. Snij de stengel eindigt zodat ze ook zijn.

Stap 7

Gebruik lint om het boeket te versieren. Wikkel het lint rond de stelen van de bloemen tape te verbergen en het boeket te versieren. Knoop de uiteinden in een knoop te beveiligen of speld ze aan de stengels met kralen nietstiften.

Stap 8

Bewaar het boeket op een koele plaats. Plaats het boeket in een koelkast of koele, luchtige kamer totdat u klaar bent om ze te gebruiken. Als je weinig ruimte hebt, plaatst u de stengels in ¼ van het water in een vaas. Dan houden de bloemen buiten het bereik van de belanghebbende handen als ze aan te raken zullen ze veroorzaken te verwelken sneller.


Het maken van uw roos boeket kan leuk en geeft een persoonlijk tintje aan een van uw speciale evenementen. Zorg ervoor dat u niet van plan bent te ver vooruit of de bloemen zullen verliezen een deel van hun uiterlijk en geur.