E2a

Hoe maak je een ruwe slijpsteen op World of Warcraft te maken

World of Warcraft of WoW zoals het vaak wordt genoemd is een online role playing game ontwikkeld door Blizzard Entertainment. Het spel speelt zich af in de fictieve wereld van Azeroth. Zoals elke online role playing game, moet u uw avatar of het teken dat je zal spelen kiezen. Je zal starten in level 1 en moet je quests te voltooien en te vechten met andere spelers of vijanden voor u om een ​​level omhoog.

Te beginnen met spelen

Te beginnen met spelen, moet je een server kiezen of wat een wereld in World of Warcraft genaamd. Er zijn 4 rijken die je kunt kiezen, zoals player versus player of PVP, player versus milieu of PVE, rollenspel of RP en rollenspel speler versus speler of rp-pvp. Player versus milieu is over het invullen van quests en vechten tegen de monsters op het spel. Player versus Player is waar je vechten met de personages van andere spelers.

Als je karakter is een krijger

Hoe maak je een ruwe slijpsteen op World of Warcraft te maken. Haal het materiaal dat u nodig hebt bij het ​​maken van een ruwe slijpsteen.
Hoe maak je een ruwe slijpsteen op World of Warcraft te maken. Haal het materiaal dat u nodig hebt bij het ​​maken van een ruwe slijpsteen.

Als je karakter is een krijger, smid is een van de beroepen die je kunt krijgen. Als je een level 1 smid, kunt u een ruwe slijpsteen om je wapens te scherpen, zoals zwaarden, dolken, messen en bijl te maken. Dit kun je ook je personage level hoger.

Hier zijn de stappen over hoe je een ruwe slijpsteen in de World of Warcraft te maken.

  • Haal het materiaal dat u nodig hebt bij het ​​maken van een ruwe slijpsteen. Aangezien dit artikel een beginner, dit is vrij eenvoudig te maken. U hoeft alleen een stukje van ruwe steen tot een ruwe slijpsteen maken. U kunt deze krijgen door de aankoop van het van de handelaar. Handelaren kunnen worden gevonden rond het spel kaart en ze verkopen verschillende items die nodig zijn door de spelers. U kunt ook naar veilinghuizen om een ​​stuk van ruwe steen te kopen. Het veilinghuis is waar je items kunt kopen en verkopen. U kunt ook vragen andere spelers of ze hebben dit en je kunt van hen te kopen. Als u ook een mijnwerker, kunt u mijnbouw koperen ader proberen om wat ruwe steen te krijgen.
  • Gebruik uw ruwe steen tot een ruwe slijpsteen te maken. Hiervoor moet u toegang tot uw ruwe steen op je smeden doos doen. Klik erop en je personage zal beginnen met het maken van een ruwe slijpsteen.
  • Gebruik de ruwe slijpsteen die u gemaakt. U kunt nu uw ruwe slijpsteen om je wapens te scherpen. Vergeet niet dat deze kan alleen gebruikt worden op wapens met snijkanten, zoals zwaarden, dolken, messen en bijl. U kunt deze ook verkopen aan andere spelers of in veilinghuis.


Aangezien dit is een item voor de lagere niveaus

Aangezien dit is een item voor lagere niveaus, kan je niet verkopen aan een hoge prijs. Echter, dit maakt uw smeden level omhoog gaan. U kunt meer ruwe slijpsteen te maken, zodat je personage zal sneller een level omhoog. Compleet quests en vechten met de monsters voor je personage om ervaring op te doen en hebben een hoger niveau. Deze zullen je karakter sterker en krachtiger te maken. Zodra u al een hoog niveau, kunt u proberen de andere sferen, zoals player versus player om te vechten tegen andere spelers en kijk wie er personage sterker is.