E2a

Hoe maak je een scrapbook pagina achtergrond te maken

Het maken van plakboeken is een geweldige manier om herinneringen te bewaren

Het maken van plakboeken is een geweldige manier om herinneringen te bewaren. De plakboeken kan een gepersonaliseerd fotoalbum dat je kan laten zien aan je vrienden of familie. U kunt ook plakboeken om cadeau te geven aan uw dierbaren tijdens speciale gelegenheden. Het maken van een scrapbook is gemakkelijk, zolang je alle materialen die je nodig hebt. Een van de belangrijkste elementen die in een plakboek is de pagina-achtergrond. Leer hoe je een plakboek pagina achtergrond te maken door de volgende stappen hieronder.

Hier zijn de stappen die u kunt volgen als je wilt naar een plakboek pagina-achtergrond te maken:

Hoe maak je een scrapbook pagina achtergrond te maken. Materialen die u nodig hebt.
Hoe maak je een scrapbook pagina achtergrond te maken. Materialen die u nodig hebt.

  • Materialen die u nodig hebt. De materialen die je nodig hebt voor het maken van een scrapbook pagina achtergrond zijn je kladblok, een schaar, lijm, accessoires, kunst papier, liniaal, stof, stiften en gekleurde pennen en scrapbook papier. U kunt deze items vinden in uw lokale kunsten en ambachten op te slaan.
  • Meet scrapbook pagina. Het eerste ding dat u hoeft te doen is het meten van de pagina van je kladblok. Je moet dit doen, zodat u weet hoeveel papier je nodig hebt en hoe je zal snijden. Gebruik je liniaal en kennis te nemen van de breedte en lengte van de pagina's van je kladblok.
  • Gesneden achtergrond. Het type achtergrond die je gaat gebruiken voor uw plakboek is afhankelijk van het thema van je kladblok. U kunt gebruik maken van direct beschikbaar scrapbook papier achtergronden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. U kunt ook gebruik maken van kunst papier of stof als je niet vinden van een achtergrond die je wilt. Snijd de achtergrond die u wilt gebruiken met behulp van de meting die je nam voor de pagina's van het plakboek.
  • Maak een eigen achtergrond. Een ander idee is om uw eigen achtergrond te maken door met uw eigen ontwerpen en patronen op het scrapbook pagina. Gebruik kleurrijke stiften en trekken patronen of afbeeldingen die goed zal gaan met het thema van je kladblok. U kunt ook andere items, zoals accessoires, uitsnijdingen, kralen en alles wat die ervoor zorgt dat het plakboek aantrekkelijker.
  • Plak achtergrond. Als u zich snijdt uw eigen achtergrond, plak deze op de pagina's van het plakboek om ze te gebruiken als achtergrond. Gebruik lijm om dit te doen, maar te zorgen dat u de lijm zijn eveneens van toepassing op de pagina's zodat er geen onderdelen zal bobbel make-up. Laat de lijm goed drogen voordat u begint te werken op een andere pagina.


Dit zijn de stappen die u kunt volgen als je wilt leren hoe je je eigen plakboek pagina-achtergrond te maken. De stappen zijn heel makkelijk te volgen. Het enige wat je hoeft te doen is gebruik maken van uw creativiteit om een ​​unieke en prachtige achtergronden te maken voor uw plakboek. Een andere optie voor u is om te zoeken naar een aantal achtergronden op het internet en af ​​te drukken op papier, zodat je ze kunt gebruiken als achtergrond voor uw plakboek. U kunt ook een online plakboek, zodat het gemakkelijker zal zijn voor u om uw creaties af zonder kunst materialen aan te schaffen. Een aantal van de websites die online plakboek diensten aan te bieden onder meer scrapo.com en scrapblog.com .