E2a

Hoe maak je een sega genesis kopen

Dr Robotnik's Mean Bean Machine.

Ecco, The Dolphin.

Ecco, De Dolfijn 2: De getijden van de tijd.

Elemental Master.

Hoe maak je een sega genesis kopen. Controleer deze plaatsen uit: virtuele en fysieke winkels.
Hoe maak je een sega genesis kopen. Controleer deze plaatsen uit: virtuele en fysieke winkels.

Eternal Champions.

Mortal Kombat.

Strider.

Ghostbusters.

Dit zijn slechts enkele van de 100 Sega Genesis games die gamers tijdens de jaren '80 niet kon leven zonder. Fast forward naar nu en verblindende-speed technologie heeft alles, maar begraven wat "Genesis doet wat Nintendo doet het niet."

Als je mist je Sega Genesis, nou ja, de simpele waarheid is dat je niet hoeft te doen. U kunt nog steeds een Sega Genesis game console met een beetje online surfen, wandelen en rondneuzen.

Ga naar conventies voor gameliefhebbers. Neem een kijkje op rommelmarkten.
Ga naar conventies voor gameliefhebbers. Neem een kijkje op rommelmarkten.

Hier is hoe:

 • Controleer deze plaatsen uit: virtuele en fysieke winkels.
  • Vind het op ebay. Als u nog niet hebt gekregen rond eBay, nu is het tijd om dit te doen. Alles (bijna) die je nodig hebt om je Sega Genesis spel fix is ​​hier op deze virtuele en de wereldwijde markt.
  • Ga naar conventies voor gameliefhebbers. Net als de Comic-Con in San Diego, Californië. Het is een mekka van games en komische vindt alles in een gigantische zaal. Wees klaar om een ​​veel wandelen, omdat de locatie en tentoonstellingsruimte zijn enorm en overweldigend met zo veel eye candy voor een kind in hart en nieren. Bekijk ook de Comic-Con website voor expositie informatie van nu tot de rest van het jaar op comic-con.org
  • Neem een kijkje op rommelmarkten. Niet rommelmarkten korting in uw zoekopdracht. Je zou gewoon struikelen in goede vondsten die je kunt krijgen terug in het spelen van uw geliefde games die je dacht dat je voor altijd kwijt. Ga verder door te vragen mensen bemannen spelconsole kiosken over het krijgen van je in contact met mensen die de verkoop Sega Genesis.
  • Kom langs garage sale gebeurtenissen. Een andere must-see locatie om te controleren gebruikte-maar-in-goede-staat Sega Genesis consoles en onderdelen.
 • . Inspecteer de gaming console voordat plunking neer geld Toegegeven, de uitstroom van geldmiddelen is te verwaarlozen - van 10€ tot 20€ tops - Reken maar het zal nog steeds frustreren u te vinden dat je kocht een blindganger omdat u doorberekend inspecteren van de goederen. NIET DOEN! Verwerken en testen uitvoeren om ervoor te zorgen dat alle onderdelen, kabels en knoppen werken. Bijzondere aandacht besteden aan de adapters, akkoorden, en controllers. Als men niet werkt, vraag de verkoper om dat te bevestigen alvorens te kopen de hele boel. By the way, als een onderdeel of accessoire kost minder dan 10€, niet kopen. Er is een goede kans dat het kapot.
 • Vergeet niet om een RF audio switch te krijgen. Deze schakelaar heeft u toegang tot kanalen 3 of 4, kanalen die u toestaat om Sega Genesis spelen op een gewone tv-monitor te geven. Dit moet je terug rond de 10€. Pinda's.
 • Controleren op compatibiliteit. Kijk naar de juiste spanning voor de gaming console en alle accessoires. Krijg een spanningsregelaar als dat nodig is.
 • Kies uw games. Je staat op het punt om te duiken in de games die je hield als tiener en het is allemaal een kwestie van kiezen welke spelletjes te spelen. Deze spellen zijn beschikbaar uit dezelfde bron je hebt je Sega Genesis console. Sluit het spel en spelen tot je vingers pijn doen.

Geniet van uw Sega Genesis en dan verder op de Wii als je genoeg hebt van het!