E2a

Hoe maak je een shot glas display plat op te bouwen

Het verzamelen van borrelglaasjes is een favoriete afgelopen tijd voor veel en willen ze weer te geven is meestal het doel. Terwijl de aankoop van een display plank kan een beetje prijzig, zijn er alternatieve manieren om ze te tonen voor een fractie van de kosten. Een manier is om het schot glazen display plank zelf bouwen. Met de juiste platen, houtlijm en brads kan dit proces eenvoudig te implementeren.

Om uw display plat op te bouwen, moet u houtlijm, meetlint, een zaag, ¼ inch multiplex dat 27 3/4 x 24 inch, meet 1/4 x 2 1/2 inch massief hout of multiplex, brads, en een tang. Eiken heeft de voorkeur voor uw opname glazen display plank, maar het zal variëren met voorkeur. Als u wilt dat een meer afgewerkt uiterlijk, kunt u ook om een ​​pint van de vlek te grijpen om het uiterlijk van je schot glasplaat af te maken. Voor een lekkerder gevoel, kunt u er ook voor kiezen om zand uw hout vooraf. Dit display plank houdt 100 shot glazen. Wilt u meer dan 100 weer te geven, kunt u uw lengte verdubbelen of meerdere beeldschermen planken te brengen in uw collectie goed aansluiten.

U kunt vinden 22 2 1/2 inch stroken van hout uit een hobbywinkel

U kunt vinden 22 2 1/2 inch stroken van hout uit een hobby winkel, of gewoon snijd ze zelf. De aanbevolen lengte voor deze tutorial is 11 strips op maat tot 27 1/2 cm, en de overige 11 bij 34 centimeter. De 27 1/2 x 24 inch stuk hout zal worden gebruikt als de steun van de display plat, en u kunt ervoor kiezen om zand dat stuk ook.

Op de konterhout

Hoe maak je een shot glas display plat op te bouwen. U kunt vinden 22 2 1/2 inch stroken van hout uit een hobbywinkel.
Hoe maak je een shot glas display plat op te bouwen. U kunt vinden 22 2 1/2 inch stroken van hout uit een hobbywinkel.

Op de achterkant hout, trek de plaatsing van uw beeldscherm plat. Voor de zeer bovenste rij, laat 4 1/2 inch, en 9 extra bij 3 centimeter. Bij het tekenen van uw verticale lijnen, zorg er dan 2 ½ centimeter te laten voor elk shot glas sleuf. Bij het samenstellen van de beste plaats om te beginnen is het frame. Lijm 4 stuks rond de buitenste gebied, en zet ze vast met brads. Om het display planken toe te voegen, moet u eerst sneed een 1/2 inch groove dat is de helft van de diepte van je strip, dat is 1 1/4 inch. Bevestig de horizontale rekken op hun plaats met brads en plaats de verticale planken. In plaats van alleen spijkeren de verticale planken, gelden de houtlijm en vervolgens eindigen met brads.

Zodra uw borrelglas display plat is opgedroogd

Zodra uw borrelglas display plat is opgedroogd, kunt u daarna een laag van de vlek of anderszins hang het recht omhoog. Zorg ervoor dat u de juiste nagels te gebruiken bij het doen. Meestal kunt u een kit bij een ijzerhandel die zal komen met verschillende nagels en draden om items op muren te hangen, zoals frames en planken. Zorg ervoor dat u uw nagel hameren in een stud om ervoor te zorgen het gewicht zal niet uw sheetrock of lambrisering te overmeesteren. Het belangrijkste is, geniet van uw nieuwe shot glas display plat!