E2a

Hoe maak je een simpele handtas maken

Een eenvoudige handtas kan kostbaar zijn om een ​​persoon die niet weet hoe er een te maken. Soms kunnen de eenvoudigste handtas de meest gevraagde in de winkels liggen, want het biedt gevarieerde ontwerpen en gemak in een.

Als je kunst neiging en ondernemersvaardigheden

Hoe maak je een simpele handtas maken. Bereid uw materialen.
Hoe maak je een simpele handtas maken. Bereid uw materialen.

Als je kunst neiging en ondernemersvaardigheden, het maken van uw eigen handtas kan eigenlijk een start van uw eigen bedrijf zijn dag. Een eenvoudige handtas kost heel weinig of helemaal niet vrij. Het is gemakkelijk als 1-2-3. Hier is hoe:

Materialen die je nodig hebt:

 • Schaar
 • Dikke stof (grootte zal variëren afhankelijk van uw voorkeur)
 • Naaimachine (optioneel)
 • Naalden
 • Draden (moet zijn van dezelfde kleur als de stof of moet de kleur van de stof te vullen)
 • Een meter van voeringstof of sterke draad
 • Liniaal
 • Potlood
 • Kleine ringen voor de tas handvat (grootte van een kwart)
 • Veedrijver
 1. Kies je patroon. Een patroon is de bepalende factor van alle elementen van uw ontwerp. Kleur en maat zal variëren afhankelijk van het patroon van de tas.
 2. Bereid uw materialen. U mag gebruik maken van stof uit gebruikte kleding of beschadigde gordijn dat u nog steeds kunt recyclen.
 3. Leg uw stof plat op een harde ondergrond.
 4. 4-voudig de stof in de helft. U kunt een liniaal gebruiken om ervoor te zorgen dat de stof heeft gelijke zijden.
 5. Schets het patroon of de vorm van de handtas die je in gedachten hebt.
 6. Snijd de geschetste patroon in een zijde van de vouw. De basis van uw uitsparing zal de onderkant vouw van de stof. Doen het weer aan de andere kant van de stof.
 7. Leg de twee kanten van de stof rug aan rug. Het deel van het weefsel dat moet naar u de verkeerde kant (de achterkant van het weefsel).
 8. Zet uw naald en draad aan elkaar en beginnen met naaien stukjes in elkaar. Begin aan de onderkant en werk je weg tot aan elke zijde van het weefsel.
 9. Verkrijg de sterke draad of stoffen bekleding. Een van de twee zal doen. Voor de stoffen bekleding (dit kan ook een dik materiaal uit gebruikte kleding of jeans), gesneden volgens de gewenste lengte van de tas handvat.
 10. Vouw dubbel en naai ze aan elkaar. Punch gaten een centimeter van de rand van de opening.
 11. Bevestig de ringen in het gat. Plaats twee centimeter van de stoffen bekleding. Vouw de twee centimeter rug aan rug met de voering in de andere kant van de ring. Naai ze aan elkaar. Zorg ervoor dat de bekleding stevig is bevestigd aan de andere kant omdat het gewicht van de zak met inhoud nemen.
 12. Uw tas is nu klaar. U kunt een rechthoek kartonnen maken aan de onderkant van de zak om het volume aan de zak.

Zakken zijn makkelijk te maken

Zakken zijn makkelijk te maken. Als je eenmaal onder de knie hebt, wordt u op uw weg naar het creëren van meer ontwerpen. Misschien kunt u zelfs beginnen met uw eigen lokale tas winkel.