E2a

Hoe maak je een sneeuwvlok bladwijzer maken

Het lezen van boeken is een van de beste hobby die u of uw kinderen ooit zou kunnen hebben. Naast de mogelijkheid om voortdurend nieuwe dingen leren, krijgt u ook om terug te reizen in de tijd of naar verre oorden zonder dat daarbij het comfort van uw huis.

Boekenliefhebbers haat het maken van ezelsoren naar de pagina van het boek waar ze gebleven waren markeren. Ezelsoren laat dat lelijke vouw op de pagina's en kan worden bekeken door sommigen als een teken van gebrek aan respect, vooral voor grote boeken.

Als u een fervent lezer of iemand kent die is een boekenwurm, hier is hoe je je eigen sneeuwvlok bladwijzers te maken om weg te geven als cadeau of aandenken dit winterseizoen.

  • Hebben al je materialen klaar. Voor dit project, kunt u een rechthoekig blauw karton moeten snijden, afhankelijk van hoe groot of klein je wilt dat je bladwijzer te zijn (dit zal dienen als de achtergrond van uw bladwijzer), wit of zilver papier (bouw papier werkt het best), lijm, zilver glitter, potlood, schaar, perforator, kleine kwast, en een zilveren lint. U zult ook moeten sneeuwvlok patronen van verschillende grootte. U kunt ze downloaden van het internet en pas het beeld formaten voordat ze worden afgedrukt op een effen witte briefpapier of direct op de bouw papier.
  • Maak de snede. Begin met het uitsnijden van de sneeuwvlok patronen die u hebt afgedrukt, met inbegrip van de gaten in tussen om de details van de sneeuwvlok te benadrukken. Als u ervoor kiest om de patronen met behulp van een gewoon wit papier te maken, sporen van de patronen op uw bouw-papier en herhaal het proces van het snijden het uit.
  • Laat ze shimmer. Na het maken van de sneeuwvlokken uit de bouw papier, een kleine hoeveelheid lijm op elke sneeuwvlok en verdeel het gelijkmatig. Gebruik een kleine kwast voor. Zorg ervoor dat u niet doordrenken de sneeuwvlokken met lijm. Net genoeg lijm dan op de sneeuwvlok, met behulp van uw vingers, bestrooi het met zilver glitter te maken shimmer. Laat de lijm drogen, zodat de glitter goed zal blijven. Daarna, verwijder de extra glitter off van de sneeuwvlokken.
  • Maak de laatste hand. Zodra uw schitterde sneeuwvlokken klaar zijn, kunt u nu deze plakken op de blauwe karton. Rangschikken zodanig dat zij lijkt alsof ze vallen uit de lucht. Dan, punch een gat in het midden van het bovenste deel van het karton en bind je glimmende zilveren lint.


U kunt ook creatief met het ontwerp door een andere textuur papier voor uw sneeuwvlokken of door het maken van uw bladwijzer in de vorm van een sneeuwvlok. Hiervoor hoef je alleen maar je sneeuwvlok patroon, lijm, glitter en zilver lint.

Hoe maak je een sneeuwvlok bladwijzer maken. Hebben al je materialen klaar.
Hoe maak je een sneeuwvlok bladwijzer maken. Hebben al je materialen klaar.

Het maken van uw eigen sneeuwvlok bookmarks is een leuke manier om creatief te zijn deze winter. U kunt ook gaan om uw kinderen en andere dierbaren in deze activiteit en weg te geven uw eindproducten gepersonaliseerde giften aan klasgenoten van uw kind of uw buren en vrienden. Uw boek minnaar vrienden en familieleden zijn er zeker van om dit eenvoudige maar mooie token genieten van dit seizoen.