E2a

Hoe maak je een sneeuwvlok krans te maken

Sneeuwvlokken zijn de meest bekende symbolen voor de winter. Hoewel technisch gemaakt van ijs, het ophangen van decoraties of het weggeven van kaarten met sneeuwvlok ontwerpen hebben een manier van verwarmen de harten van de mensen die ze zien.

Hoe maak je een sneeuwvlok krans te maken. Verzamel je materialen.
Hoe maak je een sneeuwvlok krans te maken. Verzamel je materialen.

Deze winter, een extra vleugje warmte in uw woonkamer, slaapkamer of in de klas door het maken van een sneeuwvlok krans om op te hangen in de deuropening, op de muren of op uw open haard. Hier is Lees verder om erachter te komen hoe u kunt uw eigen sneeuwvlok guirlande.

  • Verzamel je materialen. Voor uw sneeuwvlok guirlande project moet je papieren, schaar, stiften, naaien naald en draad (of lint), tape, en glitter. Kies het type papier dat u wilt gebruiken, afhankelijk van hoe hard je wilt dat de krans te zijn. U kunt ook gebruik maken van oude kranten om dit project milieuvriendelijker.
  • Knip de sneeuwvlokken. Knip meerdere vakjes van uw rechthoekige papieren. U kunt dit doen door het nemen van een hoek van het papier en open te klappen over het papier om een driehoek te maken. Knip de kleinere links rechthoekig stuk en open de driehoek je zelf naar het plein papier dat u nodig hebt.
  • Houd vouwen. Zodra u uw vierkante papier, het vouwen in een driehoek. Herhaal dit proces nog een keer naar een kleinere driehoek ontstaat. Nu, het nemen van een punt van de driehoek, vouw deze naar het midden en druk het om een vouw te maken. Doe hetzelfde met de andere punt van de driehoek, overlappen de vorige vouw die u hebt gemaakt. U moet een overlappende overmaat op dit punt. Met uw schaar, knip de overtollige papier tot een kleine perfecte driehoek vormen.
  • Start knippen. Nu dat je een klein stukje van de driehoek in je handen hebt, neem je een schaar en begint exact afsnijden van verschillende vormen en lijnen om uw sneeuwvlok maken. Wees zo creatief als je wilt zijn met de lijnen en vormen die u exact afsnijden, maar op dat je niet uiteindelijk het snijden van de hele driehoek in stukken te maken. Zodra u klaar bent, opent u de driehoek om het ontwerp van de sneeuwvlok die u hebt gemaakt te zien. Als u gebruik maakt van een gewoon blad papier of oude kranten, ontwerpen ze door het verspreiden van een voldoende hoeveelheid lijm op de sneeuwvlok en bestrooid met zilver glitter. Laat de lijm droog is voordat u verder gaat met de volgende stap.
    Herhaal deze stappen tot je genoeg sneeuwvlokken tot de lengte van de guirlande die u wilt maken te creëren.
  • Samen string ze. Zodra u tevreden bent met het aantal sneeuwvlokken die je hebt, string ze samen met behulp van de draad of lint dat u hebt voorbereid. U kunt naai ze aan elkaar of ponsgaten aan beide zijden van elke sneeuwvlok om ze te verbinden met een lint. Merk op dat je zal moeten sneeuwvlokken in verschillende maten dus zorg ervoor dat artistiek schik ze voor het naaien ze samen in een krans. Zodra u klaar bent met elkaar verbinden, lag de krans op de vloer te bekijken uw sneeuwvlok guirlande dan op te hangen aan uw deur of waarheen hij wil je.

Niets is te vergelijken met het bouwen van prachtige winterse decors die u hebt gemaakt met uw dierbaren. Betrek uw kinderen in dit project en maken het een seizoen dat ze nooit zullen vergeten. Heb een gelukkige winter!