E2a

Hoe maak je een storing waterpomp te herkennen

Water pompen zijn slechts zo goed als hun laatste optreden

Water pompen zijn slechts zo goed als hun laatste optreden. Daarom storingen in pompen moeten zo snel worden behandeld als zij worden gediagnosticeerd in uw voertuig. Het zal niet alleen maken of breken uw gebruik van uw voertuig, maar het heeft ook de capaciteit om u te helpen meer geld te besparen op het onderhoud van uw auto.

Pompen werken onder het algemeen dezelfde principes

Pompen werken onder het algemeen dezelfde principes. Er zijn een flink aantal pomptypes, met inbegrip van dompelpompen, pompen putten, luchtpompen, oliepompen, en vijver pumsp. De systemen voor het detecteren van defecten in elk type verschillen afhankelijk van de functie en het type operatie. Het zal ook helpen als je weet of de pomp is elektrisch, zonne-energie, met de hand bediende of handmatige, consequent goed onderhouden, etc. Echter, in dit artikel zullen we ons richten op de waterpomp in uw voertuig.

Hoe maak je een storing waterpomp te herkennen. Pomp zuigt te veel stroom.
Hoe maak je een storing waterpomp te herkennen. Pomp zuigt te veel stroom.

  1. Pomp zuigt te veel stroom. U zult merken dat de pomp kan worden trekken te veel stroom opnemen als je de gasverbruik van uw voertuig. Als het zo veel nemen van werken dan gewoonlijk het geval is bij het rijden van en naar het werk, dan is er iets verkeerd zijn.
  2. Pomp levert geen vloeistof. U zult meteen weten een waterpomp defect als de pomp niet goed leveren van de vloeistof naar andere delen van het voertuig. Dit is een beetje moeilijker te controleren omdat je zal moeten kijken onder de motorkap om dat te doen.
  3. Teveel pomp trillingen. Een overmatige trillingen van de pomp regio van uw auto is ook een slecht teken. Maar dan de schokdempers zal waarschijnlijk houden u van het ervaren van haar volle uitwerking, dus je kan een beroep moeten doen op andere tekenen.
  4. Overmatige slijtage van interne natte onderdelen van uw pomp. Het zal ook helpen als u de interne delen van uw pomp. Als de interne onderdelen verslechteren te snel, dan is er een waterpomp probleem dat zijn leven verkort en geeft u extra kosten.
  5. Lageruitval. Lager fout treedt op wanneer de verbindingsstukken van de pomp (dat wil zeggen de kleine bouten) te starten om slijtage te ervaren en scheuren en van invloed op de prestaties van uw waterpomp.
  6. Ongebruikelijke geluiden. De meest voor de hand liggende veelbetekenende teken van een waterpomp defect is de ongewone geluiden die afkomstig zijn wanneer je het gebruikt. Het zal helpen als u een geoefend oor bij het horen van het natuurlijke ritme van uw auto om onmiddellijk te ontdekken dit.
  7. Lekken en oververhitting. De meeste automobilisten verklaart dat oververhitting en lekkage zijn de meest zichtbare symptomen van de waterpomp problemen. Helaas voor de gebruikers van voertuigen, is het vaak al een gedoe als de pomp wordt deze symptomen zien en een onmiddellijke vervanging is al nodig.

Strikt vertrouwen op symptomen kunnen niet precies in uw beste belang

Strikt vertrouwen op symptomen kunnen niet precies in uw beste belang. Een storing in een pomp wordt vaak gekenmerkt door een groot aantal omstandigheden. Er kunnen andere delen van uw voertuig dat vervangen of op zoek naar nodig. Dus als je het evalueren van de prestaties van het water van uw auto pomp, kan het ook helpen als je een volledige controle van alle onderdelen om ervoor te zorgen dat u geen middel onbeproefd gelaten in de juiste probleemoplossing van uw voertuig verlaten.