E2a

Hoe maak je een tabel te kopen zag

Als u storten in de wereld van de houtbewerking

Als u storten in de wereld van de houtbewerking, een van de tools die je nodig hebt is een tafel zag. In feite, lange tijd houtbewerkers zeggen dat het hij eerste machine die beginnende houtbewerkers moet kopen. Voordat u koopt, zorg ervoor dat u de gids hieronder te lezen.

Hoe maak je een tabel te kopen zag. Maak uzelf vertrouwd met een tafel zag.
Hoe maak je een tabel te kopen zag. Maak uzelf vertrouwd met een tafel zag.

  • Maak uzelf vertrouwd met een tafel zag. Als u nog geen ervaring met houtbewerking voor, dan is de kans groot dat je niet het verschil tussen de twee soorten van tafel zagen weten: aannemer zaag en kast zag. Zo, het is gewoon verstandig om te weten wat deze eruit zien en heb je de vertrouwde internet voor deze taak. Hier zijn de basiskenmerken van een tafel zaag die je moet weten:
  • Saw Blade. Er zijn verschillende soorten messen, afhankelijk van hoe je het gebruikt. Er zijn bladen voor het rippen, gekruiste, of een combinatie van beide, zijn er bladen voor dados snijden en die bedoeld voor het snijden van specifieke soorten materialen. Het maakt niet uit of u een 10-inch of 12-inch mes net zo lang als uw mes is scherp en snijdt schoon. Novice houtbewerkers wordt geadviseerd om te investeren op een combinatie type zaagblad.
  • Tafelblad. Dit is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de tafelcirkelzaag. Het moet vlak en genivelleerd de nauwkeurigheid van de snit. Een ideale tafel zaag is een met een gietijzeren tafelblad.
  • Langsgeleider. Dit is het deel van de machine waar u schuift het hout waaraan u werkt. De kwaliteit van de breedtegeleider dicteert de prijs van de tafel zag. Je moet een hek dat is parallel met het mes en heeft een goede afstemming controles, want je moet de breedtegeleider aan te passen terwijl u werkt. Houd er rekening mee dat u de breedtegeleider van uw tafel zag later veranderen.
  • Verstekgeleider. Dit leidt het hout dat u werkt en kan worden gevonden in een sleuf op de tafel. Zorg ervoor dat u een tafel zag met een verstekgeleider die goed past te kiezen. Dit kan vervangen, moeten deze los gaan zitten.
  • Motor Grootte. Het is afhankelijk van tafel zag. Een aannemer zag heeft meestal 1 1/2 tot 2 pk. Een kast zag heeft veel macht variërend van 3 tot 5 pk per machine.
  • Beschermkap. Dit is de fundamentele veiligheids-kenmerk van de tafel zag. Het beschermt de gebruiker van de blootgestelde zaagblad
  • Bekijk reviews van zaagbladen. Voordat je hoofd uit naar de dichtstbijzijnde bouwmarkt, zorg ervoor dat je een idee welke merken en modellen van tafel zagen zijn goed te hebben. Dit is om te popelen verkopers te voorkomen dat duping u in het kopen van de duurste item. Consumer Research voert reviews van tafel zagen.
  • Test de machine. Als je uiteindelijk een shortlist van de degene die je wilt gemaakt, test elke tafel zag. Dit is de enige om uit te vinden of je kan perfect werken met de tafelcirkelzaag u koopt.

Een tabel zaag is een investering. Haal het meeste uit uw investering door ervoor te zorgen dat u het gebruikt zoals het is ontworpen om gebruikt te worden en het nemen van goede zorg van het.