E2a

Hoe maak je een tafel lantaarn maken

Een tafel komt zeker tot leven met uitbundigheid en levendigheid eenmaal versierd met een fitting lantaarn. Tafel lantaarns al lang gebruikt in woningen, kantoren en andere plaatsen als een middel om de kredietverlening een sfeer van een bepaald seizoen of een vakantie. Voor Halloween bijvoorbeeld, uitgeholde pompoenen met kleine kaarsen domineren meeste tafelbladen in heel Europa en de rest van de trick-or-behandeling wereld. Carving dit type lantaarn is niet zo ingewikkeld. In feite, het is zo eenvoudig dat zelfs je kind zelfs uit zou kunnen helpen in het proces.

Het maken van een vakantie lantaarn is een totaal ander verhaal

Het maken van een vakantie lantaarn is een totaal ander verhaal. Als u een vakantie tafel lantaarn hebt gezien, zou je waarschijnlijk hebt gezien hoe sierlijke en ingewikkelde de ontwerpen zijn. Vakmanschap en aandacht voor detail moet absoluut worden genomen intro overweging bij de keuze en het maken van deze stukken sinds de lantaarns zijn bedoeld om te worden bekeken. Als ze boven op een tafel, ze worden belangrijke onderwerpen voor een gesprek vooral als je gasten komen over voor de feestdagen. Op dezelfde manier dat niemand wil te schamen voor het serveren van sub-standaard eten, niemand wil doden met tweederangs decor worden gevangen.

Als je van nature begiftigd met je handen en je wilt maken van dingen zelf, dit project is zeker iets voor jou. Het doet ook geen kwaad dat het maken van het zelf is een stuk goedkoper in vergelijking met een kant en klare lantaarn in het winkelcentrum of speciaalzaken. Hier is hoe je een tafel lantaarn maken:

Hoe maak je een tafel lantaarn maken. Het hele idee van een lantaarn is om veel ruimten en panelen waar het licht kan schijnen door te creëren.
Hoe maak je een tafel lantaarn maken. Het hele idee van een lantaarn is om veel ruimten en panelen waar het licht kan schijnen door te creëren.

  1. Het hele idee van een lantaarn is om veel ruimten en panelen waar het licht kan schijnen door te creëren. Voor dit doel, kunt u verwijzen naar traditioneel gebruikte ontwerpen (zoals vormen van sterren, dieren of andere voorwerpen die iets te maken met het gegeven gelegenheid of vakantie kan hebben). Er zijn ook kant-en-klare patronen die kunnen worden gekocht bij uw favoriete ambachtelijke winkel.
  2. Voor een strak design, kunt u panelen van glas te kopen van de ambachtelijke winkel. Deze winkels hebben meestal verschillende kits bedoeld om gebruikt te worden voor het manipuleren van het glas dus voel je vrij om je fantasie zwerven. Wees geïnspireerd maar zorg ervoor dat je je concentreert op een bepaald effect. Het hebben van een glas in lood of een geëtst glas blik zou een goed idee zijn. De kleuring effect zou de lantaarn nog meer intrigerend als de kaars of lamp lamp aan de binnenzijde wordt geplaatst te maken. Om het ontwerp eenvoudig en klassiek te maken, ga dan voor een ontwerp dat vier panelen heeft.
  3. Uw glazen lantaarn heeft een solide basis. U mag een stuk hout voor dit gebruiken. Met behulp van een decoupeerzaag, snijd de juiste sleuven in de plaat van hout om de glaspanelen tegemoet. Gebruik ambachtelijke lijm op de reeds versierde panelen te beveiligen.
  4. Om de scharnieren van de panelen te verbergen, kunt u gebruik maken van zwart of metallic tape. Dit zou zeker de lantaarn er een stuk duurder.
  5. Zet een klein waxinelichtje in de ruimte tussen de panelen. De kaarsen gebruikt voor aromatherapie kits perfect voor dit doel zou zijn.

Dit ontwerp is toch zo veelzijdig zo makkelijk te maken

Dit ontwerp is toch zo veelzijdig zo makkelijk te maken. Zelfs het verlaten van de panelen blote kon nog roepen een zekere mate van verfijning en klasse. Met een basisstructuur, kunt u uw tafelblad te bereiden op zowat elke gelegenheid denkbaar!