E2a

Hoe maak je een tweede leven gastheer hervatten

Met de komst van nieuwe technologie in de gaming wereld

Met de komst van nieuwe technologie in de gaming wereld, hebben virtuele 3D-games uitgegroeid tot een hit. Second Life is een van deze 3D-games. Het is een online entertainment dat is gebouwd en onderhouden door Linden Research. Second Life wordt gerund door een munt in de vorm van Linden dollars. Deze game valuta kunnen worden gebruikt om te schakelen op de Europese dollar en andere internationale valuta.

De beste manier om de Linden dollars te verdienen is door te zoeken naar service en de werkgelegenheid in de Second Life community. Een van de meest typische banen voor een gebruiker de host-positie. Aangezien de genoemde positie in de Second Life gemeenschap is de meest populaire, hebt u een host CV bij het verkrijgen van deze baan. Hier zijn een aantal van de technieken die u zullen helpen bereiken van de positie die u wilt:

  1. Word lid van de gemeenschap. Zoek naar de homepage van Second Life. Voer de documenten die nodig zijn om een ​​lid van de samenleving. Wacht op de bevestiging en u bent klaar om te beginnen.
  2. Download de benodigde software. Klik op de link die je zal leiden naar het downloadcentrum. In het centrum wordt u gevraagd of u een basis-of een premium pakket willen. Het is aan jou om te beslissen. Betaal de rekening honorarium en download het product. De account vergoeding vervalt na een maand. U mag de software vervolgens opslaan en installeer het of je kan de software in een keer.
  3. Bewerk uw profiel. Controleer het tabblad voor het bewerken. Kies uw account. Kies het gedeelte aangeduid als "About". In het "About" gedeelte, toetst u uw eerste als achternaam (Second Life profiel). Het sterretje symbool zal u helpen uw naam laten weergeven in het centrum.
  4. Toets uw adres. De volgende stap is om te typen op uw locatie. Als je een beginner bent kunt u gebruik maken van uw e-mailadres of een netwerk-adres als een tijdelijk adres. Echter, als je al hebt verworven verblijf in de Second Life community, kunt u het adres dat werd gegeven aan u.
  5. Beschrijf jezelf. Toets de "About" tabblad. Schrijf een korte beschrijving over jezelf. Wees zeer specifiek. Geef feiten die mensen zal aanmoedigen om zich te mengen met je mee. Zo kan je jezelf omschrijven als "Ik ben goed te lezen man. Ik ben goed in het schilderen. Ik hou van partij."
  6. Maak een lijst van uw Second Life tools. Als u een personal computer of een microfoon bijvoorbeeld, kunt u deze opnemen in uw lijst. Deze tools zullen nuttig zijn om meer buren in de gemeenschap te trekken.
  7. Een lijst van uw talenten. Hosting vaardigheden zijn de beste troeven. Zo kan je onder meer: ​​"Ik bezit de beste emoting talent".
  8. Bevestig uw notitie kaart. U vindt deze in de "Inventory" sectie. Uw opgeslagen gegevens in de nota kaart zal dienen als uw host te hervatten.

Hoe maak je een tweede leven gastheer hervatten. Word lid van de gemeenschap.
Hoe maak je een tweede leven gastheer hervatten. Word lid van de gemeenschap.

Deze tips geven u de heetste Host CV in Second Life. Geen zorgen meer, want je zal zeker verdienen een paar Linden dollars tijdens uw verblijf in Second Life.