E2a

Hoe maak je een unieke potlood houder maken

Potlood houders moet meer doen dan alleen te houden uw pennen, potloden en andere prullaria, ze moeten ook goed uitzien, terwijl ze toch bezig zijn. U kunt een persoonlijke creatieve toets toe te voegen aan de nederige potlood houder door te leren hoe je een unieke potlood houder maken. Voor dit project moet je:

Hoe maak je een unieke potlood houder maken. Krijg je materialen en werkruimte klaar.
Hoe maak je een unieke potlood houder maken. Krijg je materialen en werkruimte klaar.
  1. Beslissen over wat je potlood houder eruit moet zien of laat de materialen die je hebt of kies uit besluiten het ontwerp voor u. Hoe dan ook werkt prima omdat het hele punt is om uw creatieve sappen begonnen en voorzie uw project.
  2. Krijg je materialen en werkruimte klaar. Dit zal u laten min of meer over alle materialen die u nodig hebt bij de hand wanneer u aan de slag. De belangrijkste dingen die je nodig hebt zijn materialen die u kunt gebruiken voor een container, decoratieve materialen, snijden materialen en sterke lijm. In feite kan je al deze materialen in huis of op kantoor. Help moeder natuur door recycling paper cups (dit is geweldig spul, maar het kan niet stevig genoeg als een potlood houder als je het wilt gebruiken voor een lange tijd), gebruikte blikjes (maak ze schoon en zorg ervoor dat er geen scherpe randen), kleine kartonnen dozen of oude wijdmonds glazen of plastic flessen, of een afgebroken keramische mok als je potlood houder. Of u wilt uw potlood houder om op te vallen of mengen met het ontwerp in uw kantoor of thuis is afhankelijk van de decoratieve materialen die je gaat gebruiken. U kunt uw eigen foto's of woorden en foto's uit kleurrijke papier van glossy magazines, oude knopen, doek, ijslolly stokjes, takjes, kralen of verf voor dit project te snijden gebruiken. Het is helemaal aan jou. Wees creatief en vindingrijk. Er is geen noodzaak om uit te gaan en koop deze materialen als het kan worden geholpen. Plukken en duidelijk een goed verlichte plek waar u van plan bent om te werken aan je kleine project en houdt de spullen die je nodig hebt in de buurt. Als je kinderen hebt is er, zorg ervoor dat scherpe en andere gevaarlijke materialen zoals scharen en warme lijmpistolen zijn buiten hun bereik, maar in uw zicht, zodat je kunt ongevallen aan hen en aan jezelf te vermijden terwijl je druk bezig.
  3. Bevestig uw decoratieve materialen om de belangrijkste container met sterke lijm, volgens het ontwerp dat u in gedachten had. Voor een oude uitstraling, lijm op oude kranten of oude telefoonboeken of oude zwart-wit foto's naar uw container, waardoor de randen glad en zonder luchtbellen. Schilderen met helder of gekleurd vernis zoals gewenst. Voor een rustieke en natuurlijke uitstraling, lijm op schelpen of kleine uitgedroogde takjes, die de hele container, vernis, vervolgens laten drogen. Of u kunt de hele container te schilderen als gewenst, laat het drogen en gebruik het zoals het is of lijm op decoratieve stukken. Zodra de materialen zijn helemaal klaar, je hebt nu uw unieke potlood houder.
  4. Maak meerdere compartimenten als je wilt, voor een werkelijk unieke potlood houder. Lijm samen twee of meer containers naar diverse vakken voor uw prullaria. U kunt lijmen hun lichamen samen of lijm ze naar een veilige basis (zoals een karton of een houten basis), daarna versieren.
  5. Zet uw potlood, gum en potlood sets in uw nieuwe potlood beker en zet deze op je potlood bureau voor iedereen te bewonderen! Genoeg gezegd.

Nu je weet hoe je een unieke potlood houder te maken, kan je nooit meer een saai en saai potlood houder ooit opnieuw kopen.