E2a

Hoe maak je een vaatje te gebruiken

Een biervat is altijd aanwezig tijdens feesten of sportevenementen

Een biervat is altijd aanwezig tijdens feesten of sportevenementen. Het bedienen van een vat is niet zo moeilijk als je denkt. Het is goed om te weten hoe je een vaatje te bedienen, zodat u kunt vermaken uw gasten en zorg ervoor dat er altijd bier voor iedereen beschikbaar om te drinken. U kunt de aankoop verschillende soorten vaten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Ontdek hoe je een vaatje te gebruiken met deze eenvoudige instructies die u kunt volgen.

Hoe maak je een vaatje te gebruiken. Materialen die je nodig hebt.
Hoe maak je een vaatje te gebruiken. Materialen die je nodig hebt.

  • Koop een vaatje. U kunt de aankoop van een vat in verschillende maten. Ga naar de website 1-800 bier club . Op de website kunt u verschillende soorten biervaten die u online kunt bestellen. Zorg ervoor dat u het vat die je nodig hebt te kopen. Je wilt niet een enorme vat die nemen ruimte in beslag als je met uw gezelschap in een kleine locatie.
  • Materialen die je nodig hebt. De materialen die je nodig hebt zijn een dispenser met een kooldioxide bevestiging en uw vaatje.
  • Bevestig de componenten. Nu dat u alle materialen klaar is, kunt u al samen bevestigt u de componenten om uw vaatje. Kijk voor het gat op de top van het vat. Het gat is waar het bier zal worden vrijgegeven. Verkrijg de koppeling. De koppeling is het onderdeel dat u nodig hebt om het vat te verbinden met de kooldioxide lijn. Dit is nodig om het bier te reizen op de lijn. Plaats de koppeling mechanisme het gat boven op het biervat. Draai de koppeling om het te vergrendelen. Zorg ervoor dat de hendel op de juiste positie. Het moet naar boven gericht.
  • Vergrendel de onderdelen op hun plaats. Verkrijg de handgreep en zakken. Duw de hendel naar beneden, zodat de koppeling volledig worden vergrendeld in het gat van het vat. Plaats vervolgens het slotmechanisme door de hendel in het midden van de koppeling mechanisme. Nu alle componenten op hun plaats zitten.
  • Schakel de kooldioxide. Open het kooldioxide om deze uit de tank. Als u hebt aangesloten de onderdelen op de juiste manier, bent u klaar om uw biervat te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is om te beslissen over het soort bier dat je wilt zetten in het biervat.
  • Gebruik het biervat na het opzetten van. Het beste is om het biervat te stellen waar u wilt dat het is tijdens uw feest voor het gemak. Vermijd het transport van het vat als u al het op te zetten, omdat het bier binnen kan krijgen geschud en schiet wanneer u probeert om bier te krijgen.


Dit zijn de stappen die u moet volgen wanneer u een biervat te gebruiken. Na het doen van het voor de eerste keer, zult u zeker vinden het gemakkelijker om te werken de volgende keer. Zorg ervoor dat u genoeg bier om de inhoud van het vat te vullen tijdens uw feest. Vergeet niet om het vat verantwoord gebruikt. Geen minderjarigen moet worden gedronken tijdens uw feesten.