E2a

Hoe maak je een val diner party host

De daling is een van de beste tijden om een ​​etentje organiseren

De daling is een van de beste tijden om een ​​etentje te organiseren. In de zomer, veel mensen zijn uit om wat tijd doorbrengen met het gezin en in de vakanties. Tijdens de herfst, maar de meeste mensen zijn beschikbaar. Hier is hoe je een succesvolle val etentje kan hosten.

  • Gasten. Allereerst bepaalt de gastenlijst voor uw feest. Zo veel als mogelijk, moet je gebruik maken van je val etentje te maken om mensen bij elkaar te krijgen en om netwerken uit te breiden. Dit betekent dat je niet moet richten op slechts een stel vrienden, maar iedereen die je kent. Hierdoor kunnen mensen die elkaar niet kennen om eindelijk te ontmoeten. Nodig de mensen uit werk, je vrienden uitnodigen en nodig familie. De gemengde en gevarieerde combinatie van mensen zal helpen om kruid dingen.
  • Zitplaatsen. Vervolgens bepalen de tafelschikking voor het etentje. Zelfs als u van plan bent een informeel etentje, moet u nog steeds beginnen met zitplaatsen. Terwijl het formuleren van de zitplaatsen, moet u ervoor zorgen dat mensen die elkaar al kennen niet aan elkaar vastzitten. Het doel is om mensen te mixen en mengen, en u kunt dit niet doen, is als je zetel bij elkaar mensen die al bevriend met elkaar. Maar hoewel het doel is te mengen tot de opstelling van de stoelen, moet u nog steeds ervoor zorgen dat je de persoonlijkheid van iedere gast te overwegen. Er zijn slechts enkele mensen, die moeten niet naast elkaar te zitten.
  • Tasking. Een geweldige manier om de partij meer levendige en participatieve zelfs voor de gasten maken is voor iedereen een taak uit te voeren geven. Wijs bijvoorbeeld sommige gasten aan de muziek voor het etentje te kiezen, en laat anderen om het menu te maken. Sommige van de gasten kan de eerste cursus te dienen, terwijl de anderen de andere cursussen kan dienen. U kunt ook vragen een aantal van je vrienden te helpen koken de gerechten voor het diner. Dit zal niet alleen de voorbereidingen voor de val etentje makkelijker, maar zal ook de gasten een kans om te pronken met hun vaardigheden.
  • Ijsbrekers. Vervolgens bedenken van een aantal ijsbrekers tijdens de val etentje. De ijsbrekers zijn bedoeld om mensen meer comfortabel met elkaar te maken. Bijvoorbeeld, kunt u hosten een aantal eenvoudige spelletjes die iedereen kan deelnemen inch
  • Bar. Zo veel als mogelijk, moet je ook het opzetten van een bar voor de val etentje. Als je een balk, zullen de mensen een reden om op te staan ​​hebben en mengen met anderen - zelfs degenen die ze niet naast zitten. Maar zorg ervoor dat uw bar heeft genoeg drankjes om tegemoet te komen aan de verschillende smaken die uw gasten. Zorg er ook voor dat de bar opent pas na de diner zelf, zodat de gasten zullen worden gedwongen met hun zetel mates te spreken alvorens over te gaan en praten met anderen. Met een goede stoel plan, kan uw gasten niet eens nodig om te zoeken naar hun eigen vrienden, en kan gewoon drinken met hun nieuwe vrienden.

Hoe maak je een val diner party host. De daling is een van de beste tijden om een ​​etentje organiseren.
Hoe maak je een val diner party host. De daling is een van de beste tijden om een ​​etentje organiseren.

Tot slot, zorg ervoor dat je voedsel voorkeuren van uw gasten 'te overwegen. Als er veganisten, bijvoorbeeld, moet u een apart schaaltje voor hen te creëren. Ook vragen om bepaalde voedselallergieën dat sommige van uw gasten kan hebben. Met deze stappen, moet u in staat om een ​​succesvolle val diner party host.