E2a

Hoe maak je een vijfhoek te maken van ijslollystokjes

Na het aanleren van een kind wat een cirkel

Na het aanleren van een kind wat een cirkel, driehoek, vierkant, rechthoek en eruit, de volgende uitdaging is om het kind vertrouwd met de vorm van het Pentagon. Een vijfhoek is een vorm die vijf punten heeft, en draagt een gelijkenis met de omtrek van een schuin dak huis. Om een kind te onthouden wat een vijfhoek eruit ziet, moet u uw kind activiteiten die hem in staat stellen om de vorm te gebruiken geven. Welke betere manier om dit te doen dan om je kind op te bouwen een vijfhoek met Popsicle stokken? Kinderen hebben lang gebruikt Popsicle stokken om ambachten te maken, dus je zou geen problemen hebben met uw kind ongemakkelijk met behulp van het medium. Om een vijfhoek te maken van Popsicle stokken, lees de onderstaande instructies:

Hoe maak je een vijfhoek te maken van ijslollystokjes. Bereid de materialen.
Hoe maak je een vijfhoek te maken van ijslollystokjes. Bereid de materialen.
  • Bereid de materialen. U moet Popsicle stokken, een schaar, marker, bouw papier, lijm, schaar, kralen, knopen, een zakje van katoen, en glitters (elke kleur) in deze activiteit. U zult gebruik maken van de Popsicle sticks, marker, de bouw van papier en lijm aan de vijfhoek te maken, terwijl de rest zal worden gebruikt om het te versieren.
  • Teken de vijfhoek. Schets een vijfhoek op een constructie papier met een marker. Elke zijde van het pentagon moet zolang de ijslollystokjes voor gemakkelijke verwijzing. Zorg er ook voor dat de kleur van de bouw papier die u gebruikt niet dezelfde kleur als uw marker, want dit zal de tekening moeilijk te zien.
  • Plak de ijslollystokjes op de vijfhoek. Leer uw kind om een ijsje stok aan iedere kant van de vijfhoek. Zeg hem dat hij de ijslolly precies zoals getekend te positioneren. Check zijn werk om ervoor te zorgen dat hij uw opdracht begrijpt. Als hij heeft met succes een vijfhoek, waarderen zijn werk, en zeg hem dat hij nu kan de ijslollystokjes plakken op het Pentagon zijkanten. Nadat je kind is geplakt een ijsje stick op elke zijde van de vijfhoek, zette zijn werk opzij om te drogen.
  • Knip de vijfhoek. Laat uw kind knip de vijfhoek uit de bouw papier. Als hij klaar is, maakt u een gat in het midden van de vijfhoek door prikken het midden met een schaar. U moet dit doen stap voor uw kind om hem te voorkomen dat het snijden van zichzelf. Overhandig de vijfhoek naar je kind nadat u een gat in het midden. Zeg hem uit te snijden het middelste deel van de vijfhoek, met behulp van het gat om de taak gemakkelijker te maken.
  • Versier de vijfhoek. Zodra uw kind wordt gedaan het snijden van de vijfhoek, vertel hem naar de vijfhoek versieren met kralen, knopen, glitters, en katoen. U kunt ook vragen hem om de vijfhoek gebruiken om een andere vijfhoek traceren op een stuk papier.

Tijdens het maken van de vijfhoek uit ijslollystokjes

Tijdens het maken van de vijfhoek uit Popsicle sticks, vergeet dan niet om uw kind te prijzen na het doen van een stap correct. Bevestigend een job well done zal hem aanmoedigen om zijn best te doen in deze activiteit. Echter, niet berispen hem toen hij niet in staat was om uw instructies te volgen. Toon hem hoe het te doen op de juiste manier, en inluiden hem zachtjes te herhalen wat je hebt gedaan.

Naast het helpen van u in het onderwijs van uw kind hoe een vijfhoek eruit ziet, vijfhoeken uit Popsicle stokken gemaakt kan ook worden gebruikt als ornamenten voor de kamer van een kind. Verf en versier de Popsicle stokken, zodat ze de stijl van de kamer compliment. U kunt zelfs de vijfhoek driedimensionale maken met behulp van superlijm bij elkaar te houden de Popsicle stokken.