E2a

Hoe maak je een vogelverschrikker te maken

5 stappen om het maken van een echte vogelverschrikker

Het hebben van een vogelverschrikker is een eeuwenoude truc die veel boeren gebruikt om weg te jagen ongewenste bezoekers. Ze zijn ook de typische herfst decoratie, naar keuze van elke graag Thanksgiving liefhebber om dat 'recht' touch van de herfst toe te voegen aan hun decoraties. En terwijl het lijkt misschien een dergelijk groot project zou moeilijk zijn om te maken, er is echt niet veel aan. Volg gewoon deze eenvoudige stappen en je hebt je eigen full-size vogelverschrikker.

Hoe maak je een vogelverschrikker te maken. Zoek een stevige inzet.
Hoe maak je een vogelverschrikker te maken. Zoek een stevige inzet.

  1. Zoek een stevige inzet. Het is belangrijk dat de steunen voor de vogelverschrikker zijn duurzaam en stevig. (Geen kartonnen hier, alsjeblieft!) Vind een groot stuk hout als een 2x4, of een plastic buis (PVC). Voor een volledige grootte vogelverschrikker wordt ten minste 9 voet lang voorgesteld als deel daarvan wordt ingegraven.
  2. Zoek een aantal stevige armen. Net als bij de brandstapel, de armen moeten stevig en weerbestendig. Een stuk hout of zelfs een struikgewas tak zal doen de truc.
  3. Voeg de shirt. Een oude shirt met lange mouwen met knopen is ideaal, maar een jasje zou ook moeten werken. Als u op zoek bent naar dat ouderwetse gevoel, bezoek uw lokale kringloopwinkel voor een plaid-patroon shirt. Ze zijn meestal een beetje meer versleten ogende en zeker passen bij de 'boer' look. Rijg de armen door het shirt gaten en rijg de brandstapel door de hals opening. Vervolgens spijkert u de armen naar de brandstapel op de juiste hoogte, waardoor er ruimte voor het hoofd. Knop omhoog het shirt en het verzamelen van het shirt aan de onderkant zijn bij sommige touw. Vul de shirt met stro, oude plastic zakken, of iets dat zal het weer gaan staan ​​zonder verlies van zijn vorm. Sluit de armen met touw aan de polsen en voor extra effect, voeg stro of een paar oude handschoenen voor handen. Nogmaals, zorg ervoor dat alles goed is aangesloten op de brandstapel.
  4. Doe een broek aan, alsjeblieft! Vergelijkbaar met het proces van het shirt, bevestigt u de broek naar de brandstapel. Aangezien u de inzet niet inrijgen door de broek, dan moet je ze aan de voorkant van de brandstapel met een nietpistool of nagels. Een paar oude jeans zal de beste doorstaan, maar overall of een dikkere broek werkt ook. (Als je echt gaat voor het effect, sommige patches toe te voegen aan de broek voordat u ze op de brandstapel.) Vul de broek, en zorg ervoor dat de taille ontmoet natuurlijk met de onderkant van het shirt. Sluit de taille en de enkels van de broek met touw, en voeg stro of laarzen voor het effect.
  5. Zet een hoofd op je schouders. Zoek een jutezak of een stevige plastic zak en voeg een gezicht aan. Knoppen en patches te doorstaan ​​veel beter dan marker, dus neem de tijd om de juiste gelaatstrekken te vinden. Voeg een oude strooien hoed en misschien wat haar en het zal uw vogelverschrikker tot leven te brengen.

In slechts een paar korte stappen, dan moet je je eigen vogelverschrikker. Het is de beste en goedkoopste arbeid vind je weg te houden die vogels of op wacht staan ​​bij de ingang van uw huis. Hoe dan ook, een zelfgemaakte vogelverschrikker brengt zeker een gevoel van vallen naar waar het is geplaatst.