E2a

Hoe maak je een vriendelijke schuim stekelvarken maken

Het maken van ambachtelijke projecten is een van de leukste manieren om binding met uw familie of vrienden. Als u liever individueel doen, kan het ook een van de meest vervullende hobby's die er zijn. Niet alleen zal je in staat zijn om veel plezier te hebben, kunt u ook iets voor een stuk goedkoper in vergelijking met het kopen van deze projecten kant en klaar uit een winkel.

Als het aankomt op het maken van ambachtelijke projecten

Als het aankomt op het maken van ambachtelijke projecten, vormbaar schuim is een van de materialen die kunnen worden vrij gemakkelijk te beheren. U kunt een hele hoop dieren uit dit materiaal. Een voorbeeld van zo'n dier dat kan gemakkelijk en leuk om te maken is het stekelvarken. Hieronder staan ​​de stappen over hoe je een schuim stekelvarken maken.

  • Verzamel je materialen. Voordat iets anders, zorg ervoor dat u al uw materiaal klaar. Zij zullen vrij gemakkelijk te verwerven. U moet vormbaar beeldhouwen schuim, pijpenragers, stokken, zoals takjes of tandenstokers, een schaar, knopen, kralen en plastic googly ogen.
  • Bereid uw werkgebied. Zoek een plek die goed geventileerd worden, maar niet te luchtig of winderig. Zorg ervoor dat u een tabel hebt met een groot oppervlak, zodat u genoeg ruimte voor al uw materialen. Het moet goed verlichte en schoon. Zorg ervoor dat uw tafel vrij is van stof en vuil, zodat uw stekelvarken niet hoeft vreemde materialen vast te houden.
  • Start het vormen van het stekelvarken het lichaam. Krijg een stuk van schuim, benadert de grootte die u zou willen uw stekelvarken zijn. Dit zal uiteraard afhangen van je. Als u wilt dat een palm-sized maatje, nog wat schuim dat is iets groter dan je handpalmen. Pas de grootte volgens uw voorkeur. Zodra je hebt genoeg schuim, schimmel in je handen en vormen een bal. Nogmaals, de grootte is afhankelijk van uw voorkeuren.
  • Voeg een kop aan het lichaam. Neem een kleinere hoeveelheid schuim en tot een bal kneden. Dit zal het hoofd van uw stekelvarken. Vergelijk de grootte van het hoofd naar het lichaam dat je gevormd. Je zou niet willen dat een stekelvarken met een te klein hoofd!
  • Experimenteer met kleur. Nu is het tijd om uw verbeelding te laten stromen. Probeer het mengen van verschillende kleuren om het lichaam of het hoofd om te komen met een psychedelisch stekelvarken. Mix en match kleuren, en geef je kleine stekelvarken een rad persoonlijkheid!
  • Sluit het hoofd naar het lichaam. Zodra u klaar bent mixen en matchen de kleuren, is het tijd om de twee delen samen te brengen. Neem gewoon de kleinere bal (het hoofd) en stevig drukken om de top van de grotere bal (het lichaam). U niet nodig lijm om dit te bereiken, omdat het vormbare schuim kleverig genoeg bij elkaar te houden de twee delen.
  • Het werk aan de stekels. Uw stekels kan worden gemaakt van verschillende materialen. De wackier de materialen, hoe beter. U kunt gebruik maken van pijpenragers, takjes, tandenstokers, alles! U kunt zelfs deze eco-vriendelijke, door recycling rietjes. Zorg er wel voor dat je de rietjes goed schoon door het weken ze in een sopje. Snijd de "stekels" volgens de lengte die u kiest, en plak ze op het lichaam van de stekelvarken's. U kunt zelfs verf op de twijgen aan uw stekelvarken geven een veelkleurige uitstraling. Maak de stekels zo dik als je kunt om uw stekelvarken lijken luchtiger.
  • Voeg de laatste hand. Geef uw stekelvarken een gezicht! Voeg googly ogen op het hoofd door stevig op het schuim. Voeg een beetje knop neus aan het uiteinde. Als u niet beschikt over de knoppen een klein, donker gekleurde steentje kunnen doen als alternatief.


Hoe maak je een vriendelijke schuim stekelvarken maken. Verzamel je materialen.
Hoe maak je een vriendelijke schuim stekelvarken maken. Verzamel je materialen.

Nu dat u een stekelvarken gemaakt, erachter te komen wat andere dieren kunt u met uw vormbaar schuim. Wie weet, kun je komen met je eigen dierentuin gemaakt van vormbaar schuim.