E2a

Hoe maak je een wandtapijt borduren

Wandtapijten-kunst is ontstaan ​​al in de 16e eeuw

Wandtapijten-kunst is ontstaan ​​al in de 16e eeuw. Sindsdien is deze kunst verder ontwikkeld, met verschillende stijlen, verschillende technieken en verschillende methoden. Onder deze is het combineren van borduurwerken en tapijt.

Needlepoint is vergelijkbaar met naaien alleen de draden of garen horizontaal en verticaal genaaid, maar het vormen van een X. Tapestry, daarentegen, is weven, naaien niet echt. Needlepointing een tapijt betekent simpelweg het gebruik van de borduurwerken technieken om tapijt kunst te creëren. Traditioneel, te borduren een tapijt betekent die een hele doek canvas met garen en draden alsof deze werden geweven.

Hoe maak je een wandtapijt borduren. Wandtapijten-kunst is ontstaan ​​al in de 16e eeuw.
Hoe maak je een wandtapijt borduren. Wandtapijten-kunst is ontstaan ​​al in de 16e eeuw.

Basis van Needlepoint

De huidige borduren is al aangeduid als wandkleed

De huidige borduren is al aangeduid als tapijt. Maar nogmaals, het verschil tussen de twee is in de techniek. In borduren, laat u sommige delen van het doek leeg, maar om een ​​tapijt te maken, elk afzonderlijk punt moet worden gedekt.

Hier zijn de fundamentele dingen die nodig zijn om een ​​wandtapijt borduren:

De huidige borduren is al aangeduid als wandkleed. Er zijn veel dingen te leren over hoe je een wandtapijt borduren.
De huidige borduren is al aangeduid als wandkleed. Er zijn veel dingen te leren over hoe je een wandtapijt borduren.

  • Doek. Dit is een doek vergelijkbaar met die in kruissteek. U vindt deze in verschillende maten, maar de gebruikelijke is dat met grotere gaten dan de kruissteek doek. Hoe kleiner de openingen, hoe gedetailleerder tapijt kunst. Maar kleinere gaten zijn meestal moeilijk om te werken met name voor mensen met een zwakkere gezichtsvermogen.
  • Needle. Zet houdend met de grootte van het oog van de naald. Het moet groot genoeg zijn, zodat het garen of draden die u gaat gebruiken past doorheen.
  • Garen / discussies. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en maten. Voor beginners, moet u de instructies in tapijt patronen.

Zodra u al deze, kunt u beginnen met een tapijt borduren.

Tapestry Patronen

Leren om een ​​wandtapijt borduren vergt wat oefening en nog eens oefenen. Beginnen met oefenen met behulp van de basis-en eenvoudigste tapijt patronen. Hieronder vindt u enkele bronnen voor de best tapijt patronen voor beginners:

  • Naald N draad . Deze website biedt gratis tapijt patronen en kruissteek patronen. Zoek een aantal eenvoudige patronen om mee te beginnen of u kunt zich laten inspireren om unieke kunst te maken met de aanbevolen tapijt creaties.
  • Tapestry haak . Hier vindt u interessante haak-en tapijt ontwerpen van kleding, tassen en andere accessoires. Deze blog heeft ook een aantal tapijt patronen voor degenen leren van de kunst.

De meeste tapijt kunstenaars maken hun eigen patronen voor aanvang van hun handwerken. Het is ook mogelijk voor een newbie op dezelfde creëren, omdat het idee achter het patroon is net zo eenvoudig als het werken met kleurboek. Het is aan te raden je begint op deze manier in plaats van te beginnen uw handwerk, zonder een patroon om u te begeleiden. Andere kunstenaars dat doen en ze kunnen zeker doen grote werken. Hun ervaring op tapijt moet worden gecrediteerd voor die unieke mogelijkheid.

Er zijn veel dingen te leren over hoe je een wandtapijt borduren

Er zijn veel dingen te leren over hoe je een tapijt borduren. Maar geen haast, want je zult het plezier te verliezen. Wat is belangrijk in de kunst is om je tijd. Werk aan je eigen tempo, want na alle, tapijt is een kunst en geen werk. Zolang je genieten van het spelen met draad kleuren, u zeker kunt genieten van meer te leren over tapijt.