E2a

Hoe maak je een wandtapijt naaien

Tapestry is een vorm van kunst die gebruik maakt van stof

Tapestry is een vorm van kunst die gebruik maakt van stof. Het bestaat al sinds 1467. Dit kwam van het Franse woord tapisser, wat betekent te dekken met zware stof. Dit is gebruikt als decoraties op de kerk en kastelen, alsook om te helpen deze plaatsen zich warm op de winter. Vandaag de dag wordt wandkleed nog steeds gemaakt en het is meestal in een frame. Dit wordt opgehangen in de wand als decoratie in het huis. Als u wilt tapijt op je muur en het eruit ziet als een koninklijk muur te maken, kunt u naaien uw eigen tapijt. Dit is veel goedkoper dan het kopen en je krijgt om uw eigen ontwerp te kiezen. Je hoeft geen expert te zijn in naaien om dit te doen. Zelfs als je een beginner bent, als je van wat je doet, kun je zeker maken dit project.

Hier zijn de stappen over hoe je een tapijt naaien.

Hoe maak je een wandtapijt naaien. Bereid de dingen die je nodig hebt in het naaien van uw eigen tapijt.
Hoe maak je een wandtapijt naaien. Bereid de dingen die je nodig hebt in het naaien van uw eigen tapijt.

  • Bereid de dingen die je nodig hebt in het naaien van uw eigen tapijt. Dit zijn wandtapijt doek, naald, garen, patroon, ontwerp en een frame waar u uw eindproduct te zetten. Tapestry patronen en ontwerpen zijn online beschikbaar. Sommige van de sites die u kunt controleren zijn beadedbear.com , jellyrolls2go.com en pepperknit.com . De andere materialen kunnen worden gekocht op elk kruissteek winkels als online.
  • Knip de tot de gewenste grootte. De grootte van het tapijt hangt af van hoe groot je wilt dat het is. Voeg de helft van een centimeter van de grootte van alle kanten, zodat je genoeg ruimte voor uw border hebben.
  • Kies het ontwerp voor uw tapijt. Blader tapijt ontwerpen of patronen op het internet. Kies degene die je wilt zien op uw muur. Er zijn verschillende ontwerpen en patronen beschikbaar dus zorg ervoor dat u uw tijd in beslag nemen het controleren van deze, zodat u tevreden zult zijn met de output. Zodra u het ontwerp voor uw tapijt, een permanente zwarte stift en kopieer het ontwerp op de stof. Doe dit voorzichtig om het ontwerp te krijgen zoals het is.
  • Start naaien tapijt. Na de overdracht van het ontwerp op de stof, is het tijd om het tapijt te naaien. Volg het ontwerp op de stof door naaien met behulp van uw garen en naald. Het is het beste om een ​​kleurrijk design te gebruiken, zodat dit zal het oog springende wanneer u de verbinding verbreekt dit op de muur. Dit zal ook het leven naar de kamer waar je zal dit. Beginnen met naaien van het onderste deel van het tapijt. Zorg ervoor dat garen gebruiken met een uitstekende kwaliteit zodat zal het resultaat uitstekend. Naai zorgvuldig de markering op de stof van het ontwerp die je wilt krijgen.


Eenmaal gedaan naaien het hele ontwerp

Eenmaal gedaan naaien het gehele ontwerp, krijgen een frame en zet je persoonlijk gemaakt kunstwerk. Gebruik een leuk uitziende frame om uw tapijt te passen. Zoek een plek op de muur waar u uw tapijt kunst op te hangen. Dit moet een plek die gemakkelijk kan worden gezien door iedereen, zodat ze in staat zullen zijn om direct te zien het tapijt dat u hebt gemaakt bij het invoeren van de kamer. U kunt ook kiezen een gebied waarvan u denkt dat ontbreekt het leven. Uw tapijt zal zeker brengen leven in dat gebied.