E2a

Hoe maak je een warlock wapen in World of Warcraft te krijgen

Dus je bent begonnen een Warlock karakter en jeuken je handen om te beginnen met tippen naar de felbegeerde Level 80. Je kunt niet beginnen met rennen door Azeroth met niets anders dan vuur in je maag en het bloed op je blote knokkels. Nou, technisch je kon, maar dat is een snelle manier om vertrouwd te raken met het kerkhof. Dus neem een ​​stoel, Tyler Durden-het is tijd om te leren hoe goed uw goochelaar van Fel magie toe te rusten, zodat u kunt slash, steek, en in het algemeen je weg slaan in de richting van een aantal phat lewt.

Hoe maak je een warlock wapen in world of warcraft te krijgen. Dus nu weet je wat je kunt gebruiken.
Hoe maak je een warlock wapen in world of warcraft te krijgen. Dus nu weet je wat je kunt gebruiken.

First things first is om precies te weten wat uw Warlock kan de strijd in-als handbagage met elke andere klasse in WoW, kan een warlock niet alleen uit te rusten alles en nog wat. Een dergelijk systeem zou elimineren elke schijn van evenwicht en betekenen het einde van de wereld ... of Warcraft. Gekheid op een stokje, kan Warlocks in eerste instantie alleen uit te rusten stokken en dolken. Echter, een snelle reis naar een Weapon Master in de Undercity, Stormwind City, of Silvermoon City jouw Fel Practitioner bedreven te maken met een hand zwaarden-instelling die u terug 10 Silver, maar exponentieel verhogen van de verscheidenheid van wapens die kunnen worden uitgevoerd in je volgende raid. Tot slot, net als iedere andere caster class, kan Warlocks dragen een staf in hun off-hand om wat schade te gaan zonder dat Murloc de adem ruiken.

Dus nu weet je wat je kunt gebruiken

Dus nu weet je wat je kunt gebruiken, de logische volgende stap is waar om te krijgen wat je nodig hebt om een ​​aantal ernstige pijn veroorzaken. De meest voor de hand liggende, maar minst wenselijke keuze is om te stoppen met wapen elke grote stad de winkel en enkele munt op de waren beschikbaar te laten vallen. Dit is de minst wenselijke optie, omdat de posten "ruime beschikbaarheid betekent wat er beschikbaar is is precies het tegenovergestelde van speciale, bijzondere, of zelfs opmerkelijk. Basic, enigszins te duur toestel met weinig tot geen status buffs betekent dat deze items zou een slecht fit elke Warlock waard zijn of haar zout-als het gaan naar een Honda dealer verwacht uit te komen met een Ferrari. Tenzij je toevallig een Enchanter zijn, vermijd deze optie alsof het Tsjernobyl circa april 1986.

Gaat u op

Aan de hand, de volgende stap op de wapens voedselketen is de Auction House, hoewel de voorbereiding echt ligt in het hebben van een diepe portemonnee en beperkte verwachtingen. Vaker wel dan niet zul je niet precies te vinden wat u zoekt wanneer u eerste duik in, vooral als je niet een bepaalde wapen in gedachten hebben. Als je dat doet de verkoper weet meestal dat het item is zeer gewenst en dus zet een enorme prijskaartje aan. Het is het kapitalisme, puur en simpel, maar het is ook de makkelijkste manier om dat te krijgen +15 Stamina Dirk van Unending Jeuk toegevoegd aan je arsenaal kort picking it up in het veld.

Dat gezegd zijnde

Dat gezegd zijnde, de beste manier om dat nieuwe wapen is om uit te gaan in het veld en het jezelf. Word lid van een groep of raid, sommige quests, en verzamelt die begeerde beloningen. De meeste dungeon-gerelateerde quests zullen wapens in verband met hun beloning, en je gaat nodig hebben om een ​​aantal monsters verspillen om toch ervaring op te doen, dus waarom niet pick-up enkele nieuwe versnelling terwijl je toch bezig bent? Dus pak uw personeel, pak je mantel, en maak je klaar om de Arathi Highlands te zetten in een doden veld.