E2a

Hoe maak je een wax masker te maken

Het maken van uw eigen wax masker is een leuke en spannende activiteit

Het maken van uw eigen wax masker is een leuke en spannende activiteiten. Het kan een tijdje duren om het te doen, maar je zal zeker bundel met trots over je creatie als je eenmaal ziet het eindproduct. Een wax masker heeft vele toepassingen. U kunt dragen voor Halloween, verjaardag, maskerade en kerst partijen of bijeenkomst voor die kwestie. U kunt het ook gebruiken als een opknoping decoratie in uw kamer of in de woonkamer om te dienen als een goed gesprek stuk met vrienden.

Het is gemakkelijk om een ​​wax masker. Hier zijn de stappen:

Hoe maak je een wax masker te maken. Bereid alle materialen.
Hoe maak je een wax masker te maken. Bereid alle materialen.

  1. Bereid alle materialen. Je hebt nodig: schaar, scheermes, blikje, krant, doek strips, stroken van gips, vaseline of lotion, grote doos kleurpotloden, kaars of gasfornuis en een tang en lijm pistool (optioneel). Zorg ervoor dat u ook een kant en klaar brandblusser in uw buurt in het geval van ongevallen met de kachel of kaars te hebben. Maar je zult hulp nodig hebben, dus bel iemand om u te helpen met de procedure.
  2. Construeer de stichting of gips basis van je masker. Om te beginnen, breng vaseline of lotion royaal op je gezicht. Vervolgens vraag je assistent van de strips van gips nat en leg ze op je gezicht. Zorg ervoor dat uw hele gezicht is bedekt, behalve neusgaten en mond. Doe een paar lagen van de stroken tot je gezicht volledig bedekt is.
  3. Langzaam opstijgen het gips basis van je gezicht en laat het volledig drogen. Wanneer het is gedroogd, gaatjes op de gips, waar u kunt bevestigen de banden. Maak vervolgens gaten voor de ogen en de neus met een scherp scheermes of cutter. Maak dan de zijkanten van de pleisterondergrond glad met een paar stevige schaar, naar aanleiding van de vorm die u wilt.
  4. Schakel de eettafel of keuken aanrechtblad, zodat u kunt meer vrij werken in de buurt van de kachel en wastafel. Lijn het werkgebied met een krant om het oppervlak te beschermen.
  5. Verwijder het etiket van elke krijt stok. Plaats een krijtje een voor een in het blik kan en houd het blik boven een brandende kaars of gasfornuis. Vervolgens onmiddellijk giet de gesmolten krijt op het gips basis van uw masker, en zorg dat het gelijkmatig wordt verspreid. Herhaal deze stap met alle andere resterende kleurpotloden totdat u tevreden bent met de gemengde kleuren van uw masker.
  6. Voeg een persoonlijk tintje aan uw wax masker door er versieringen zoals glitters, knoppen, veren, stickers, leidingen en linten. Je hebt een lijmpistool om deze decoraties aan te sluiten. Misschien wilt u een paar veren plakken op de oogleden om te dienen als wimpers. Of u kunt ook plaatsen schittert met het gebruik van lijm sprays. Be fantasierijk. Creëer een unieke look voor uw masker.
  7. Toepassing afwerking door het verwijderen van de extra was van de randen van het masker en op de gaten.

Wax het vervaardigen van maskers is een manier om te laten uit je creatieve zelf

Wax het vervaardigen van maskers is een manier om te laten uit je creatieve zelf. Er zijn geen leeftijd beperkingen voor dit project als het kan gedaan worden door iedereen. Maar met kleine kinderen en senior mensen, hulp van een bevoegde volwassene is noodzakelijk. Ook moet je zorgen in de behandeling van de vlam en hete gesmolten kleurpotloden, zodat uw project zal niet veranderen in een ramp.