E2a

Hoe maak je een Webkinz studio krijgen

Webkinz zijn zeer populair bij kinderen, omdat het eerst werd geïntroduceerd vijf jaar geleden. Na het kopen van een Webkinz knuffel, kan uw kind toetreden tot de virtuele wereld van Webkinz door omhoog te ondertekenen op de officiële website van Webkinz. Uw kind kan dan noemen haar huisdier, spelen, een huis te bouwen voor het, dress it up en interactie met andere eigenaren van gezelschapsdieren. Er zijn ook verschillende interactiviteit die uw kind kan meedoen en leer je dingen en verdien KinzCash, het virtuele geld dat uw kind kan gebruiken om items te kopen voor haar virtuele huisdier. Webkinz zijn voortdurend komen met meer spannende functies voor de Webkinz World. Een van de laatste toevoegingen is de Webkinz studio die kunnen worden gekocht en gebracht naar de kamer virtuele huisdier van je kind en laat uw kind en haar huisdier aan tv-shows te produceren. Hier zijn de tips over hoe je een Webkinz studio te krijgen.

Hoe maak je een Webkinz studio krijgen. Laat uw kind aanmelden bij haar Webkinz account.
Hoe maak je een Webkinz studio krijgen. Laat uw kind aanmelden bij haar Webkinz account.

  • Laat uw kind aanmelden bij haar Webkinz account. Vertel haar om te gaan naar de winkel om een ​​Webkinz studio te kopen. De studio is te vinden in het speelgoed en boeken gedeelte van de W Shop en volg de links naar de Webkinz Studio lokaliseren. De studio kost duizend KinzCash.
  • Na aankoop van de studio, breng het naar de kamer van virtuele huisdier van uw kind. Krijg het huisdier te lopen naar de studio en open het.
  • Het hoofdmenu van de Webkinz studio is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk. Het zal in eerste instantie een aantal acteurs en achtergronden. Extra acteurs, props / spelen sets kunnen afzonderlijk aan de Toys and Books deel van de W Shop gekocht worden.
  • Om een ​​show te maken, de gebruiker, in dit geval uw kind moet een titel voor de show te creëren en typ dit inch Next ze een achtergrond voor de show, soort muziek evenals de hemel stijl moet kiezen.
  • Laat uw kind op de knop Volgende om verder opzetten van de show. Zeg haar dat ze twee acteurs te kiezen en gewoon slepen en neerzetten in de vakken. Ga verder naar de volgende fase door nogmaals op Next.
  • Leid je kind bij het ​​kiezen van de juiste camerahoek. Klik op Volgende om door te gaan. Uw kind zal nu de scenarist voor de show. Er zullen dialoogvensters waar je kind kunt typen in de lijnen voor de acteurs. Ze kunnen ook kiezen voor de emotie die de personages alsook verschijnt selecteer een actie van de beschikbare drop down menu's.
  • De show kan maximaal vijftien scènes hebben. Je kind kan verder bouwen elke scène, na het proces. Zodra ze tevreden is met wat ze had gemaakt, vertel haar om op de End Show knop.
  • U krijgt een scherm dat lijkt op een bioscoop podium te zien, compleet met een rood gordijn. Zoek en klik op de Play knop, zodat u en uw kind kan genieten van de show die ze maakte. Ze heeft nu de mogelijkheid om haar show te slaan, te bewerken of ga terug naar het hoofdmenu. Slechts twee shows kunnen worden opgeslagen in de studio. Als uw kind wil meer shows te creëren zij zal moeten naar de shows die eerder opgeslagen overschreven.


Er zijn nog steeds beperkingen op wat kan worden toegestaan ​​in de studio bij het maken van een show. U kunt slechts een spelen of prop set en twee acteurs in een keer. Het is niet mogelijk om de show tijdens de speeltijd delen met anderen, zoals alleen de maker kan de show die ze heeft gemaakt te bekijken. Slechts twee shows kunnen worden opgeslagen in de studio en het zal niet uit hoeveel studio's worden gekocht als alleen de twee opgeslagen shows zullen in elk van de bijkomende studio's worden getoond. Webkinz beschermt kinderen tegen het gebruik van ongepaste taal en heeft het programma geschreven in een zodanige wijze dat ongepaste woorden niet door het programma zal worden aanvaard.