E2a

Hoe maak je een windzak te creëren

Een manier om kinderen te houden van wordt te vervelen is om hen te laten maken iets leuks en toch nuttig. Het creëren van een windzak in diverse kleuren kan een zeer plezierige taak die ze kunnen doen met hun speelkameraadjes zijn. De kinderen kunnen zelfs plezier hergebruik van materialen die ze kunnen vinden rond het huis. Dus niet alleen is dit een betaalbare project, bent u ook het stimuleren van de kinderen te hergebruiken en recyclen items.

  • Hier krijg je een stuk van de bouw papier of kunst papier beschikbaar is. U kunt ook kranten gebruiken voor dit project. Als u gebruik maakt van kranten, kunt u het krantenpapier te bedekken met een dun laagje verf, zodat het papier er niet al te druk. Knip het papier in een rechthoek van 6 inch breed en 18 inch lang. Laat de kinderen de rechthoeken versieren met cut-outs, stickers, stiften, kleurpotloden of zelfs een glow in the dark verf. Foto's van hun favoriete tijdschriften of beelden van oude stripboeken zou zien er geweldig uit, ook.
  • Nieten, tape of lijm beide uiteinden van de rechthoek samen. Het ontwerp moet naar het buitenste gedeelte van de ring. Dit zou het lichaam van de windzak, die eruit ziet als een cilinder van nu.
  • Vervolgens nog wat stroken zijdepapier. Je kunt ook Japanse inpakpapier of licht papier materiaal te gebruiken. Snijd ze in reepjes ongeveer 2 meter in lengte. Bijlage aan een uiteinde van de cilinder hetzij door tape of nieten de windsock lichaam. Het beste ruimte ze minimaal 1 inch uit elkaar.
  • Nu beginnen ponsen vier gaten rond de bovenkant van de cilinder. Zorg ervoor dat ze zijn gelijkmatig verdeeld. Als u punchers in verschillende vormen, zou nu de beste tijd om ze te gebruiken. Als u niet beschikt over punchers, voorzichtig porren een potlood door het papier lichaam om een ​​gat te maken.
  • Bind de koorden door elk van de gaten en bind dubbele knopen om ervoor te zorgen dat de snaren goed vastzitten. Als u klaar bent, alle vier delen van de snaren samen te binden aan de top. Dit zou het handvat van uw windzak zijn. U kunt hangen uw windzak met het gebruik van dit handvat. U kunt ook invoegen kralen in de snaren om het handvat nog meer decoratief.
  • Nu kunt u laat de kinderen kiezen waar ze graag hun windzakken weer te geven. Zorg ervoor dat het in een gebied waar er veel van de luchtstroom. Het is het beste om op te hangen bij het raam of binnenshuis terrassen. Zorg ervoor dat de windzakken niet nat worden.
  • Taping een aantal kortere stukken van garen op de bodem van de windzak om te dienen als een pony zou ook het uiterlijk van de windzak wanneer de wind waait doorheen.


Hoe maak je een windzak te creëren. Hier krijg je een stuk van de bouw papier of kunst papier beschikbaar is.
Hoe maak je een windzak te creëren. Hier krijg je een stuk van de bouw papier of kunst papier beschikbaar is.

Het plaatsen van wind chimes, samen met de windzakken kan een zeer leuke manier om te laten uw kinderen versieren hun kamers. Ze kunnen zelfs een raadspel over welke richting de wind zal volgend blazen. Door versieren met glitters of glow in the dark verf, zou de windzakken ook cool uit in de avonduren.