E2a

Hoe maak je een xylofoon wind gong

Een xylofoon is een percussie-instrument dat is ontstaan ​​uit Azië en Afrika. De xylofoon bestaat uit verschillende lengtes van bars die verschillende toonhoogtes maken. Deze balken die op een xylofoon kan worden gebruikt als een windklokkenspel. De meeste wind chimes zijn gemaakt van hout of stalen staven. U kunt uw eigen unieke xylofoon wind gong uit een oude xylofoon of zelfs van een xylofoon speelgoed.

Hier zijn de stappen over hoe u kunt uw eigen xylofoon wind chime:

  1. Materialen voor het project. Verzamel alle materialen die u nodig heeft voor het project, zodat ze kunnen worden binnen handbereik terwijl u werkt. De materialen die u nodig hebt zijn een xylofoon, triplex, boren, draad, meetlint, kralen metalen sleutelhangers en een schroevendraaier. Als u wilt een kleurrijke xylofoon heeft, kunt u gebruik maken van een kind xylofoon speelgoed.
  2. Voorbereiding van de materialen. Meet en snijd een vijf-inch cirkel van het triplex en leg het opzij. Je hebt ook de toetsen te verwijderen op de xylofoon. Gebruik de schroevendraaier om dit te doen. Zodra u alle geluid platen verwijderd, zet een kralen metalen sleutelhanger op een van hun holes.Drill de basis van de gong. Verkrijg de multiplex die u eerder hebt geknipt. Dit zal zijn waar het geluid platen worden opknoping. Gebruik de boor een gat in het middelpunt van de cirkel. Daarna zijn ongeveer een centimeter afstand van het centrum van de cirkel en boren. Zorg ervoor dat u gaten boren minder een nummer uit het nummer van xylofoon platen die je hebt.
  3. Afwerking van de xylofoon. Knip een stuk draad en bind het door het middelste gat. Deze draad zal degene die u wilt gebruiken om op te hangen van de xylofoon klokkenspel zijn. Daarna krijg je een stuk van de xylofoon plaat en hang het aan het middelste gat. Wanneer de xylofoon plaat veilig is, kunt u al blijven de rest van de xylofoon platen hangen aan de andere gaten die je geboord op de houten basis.
  4. Het gebruik van de xylofoon. Hang je xylofoon gong op een winderige deel van uw huis of buiten in uw tuin. U hoort het geluid van de xylofoon als de wind is sterk.

Dit zijn de eenvoudige stappen over hoe u kunt uw eigen xylofoon wind gong. U kunt ervoor kiezen om een ​​wind gong met een hoge klank of een lage toonhoogte. Als u wilt dat een hoge toon wind gong, wordt de kortste xylofoon platen. Gebruik de langere platen als je een lage toon wind gong.

Het maken van uw eigen xylofoon wind gong is eenvoudig en gemakkelijk

Hoe maak je een xylofoon wind gong. Materialen voor het project.
Hoe maak je een xylofoon wind gong. Materialen voor het project.

Het maken van uw eigen xylofoon wind gong is eenvoudig en gemakkelijk. U kunt zelfs versieren ze aan de stijl van uw huis past. U kunt de verf op de xylofoon platen of voeg decoraties op de basisplaat van de wind gong. Een ander idee is om andere huishoudelijke artikelen te gebruiken voor uw wind gong. U kunt gebruik maken van gebroken glas, metalen stukken, oude kroonluchter stukken en andere items die u kunt bedenken.