E2a

Hoe maak je een zand zandloper te maken met plastic flessen drank

Bent u bekend met de bordspellen die bekend staat als Pictionary en Boggle

Bent u bekend met de bordspellen die bekend staat als Pictionary en Boggle? In dit spel, de spelers gebruik maken van zand timer om de duur van reclamespots op speelrondes te meten. Op dit moment, zand timers zijn niet regelmatig artikelen in een winkel. Dus in het geval je verliest de oorspronkelijke, het is niet het einde van je bordspel. Improviseren een nieuwe met behulp van een plastic drinkfles is niet onmogelijk. Volg gewoon de stappen op hoe je een zand zandloper te maken met plastic flessen drank. De stappen zijn als volgt.

  • Spullen voor te bereiden. De materialen in het maken van een zand zandloper met plastic flessen drank zijn niet moeilijk te vinden. In feite zijn ze de gewone materialen die u kunt vinden in uw kamer of in uw achtertuin. U moet plastic flessen drank, karton, stevig plakband, lijm, schaar, perforator, zand, trechter, en stopwatch.
  • Flessen. Kijk voor twee plastic flessen drank van dezelfde grootte en vorm. Gebruik gewoon de gewone flessen, zoals de flessen frisdrank. Grondig reinigen totdat de geur van soda verdwijnt. Laat de binnenkant van de fles droog. Een natte fles is rommelig om mee te beginnen.
  • Kartonnen. De mond van een plastic drinkfles, zelfs de kleinste maat onder hen, is breed genoeg voor het uitvoeren van de mechanica van een zandloper. Om het op te lossen, gebruik maken van een karton. De grootte van het karton moet hetzelfde zijn met de mond van de plastic drinkfles. Om de juiste maat van het karton te krijgen, draai de fles op zijn kop. Teken de mond van de fles. Het moet raken het oppervlak van het karton .. Snijd het karton, naar aanleiding van de tracering. Plaats een gat in het midden met behulp van een puncher. De grootte van het gat moet niet de stroom van het zand te snel of te langzaam.
  • Zand. Verzamel een handvol zand in je achtertuin. Het is raadzaam om gebruik van zeer fijn zand. Ruwe granen zou alleen slijten de kartonnen later. Als er geen fijn zand in je achtertuin, koop zand uit een ambachtelijke winkel. U kunt ook glitters op het zand om het een beetje levendig. Vul een lege fles met een handvol zand. Zet de trechter aan de monding van een lege fles en dan, giet het zand. Sluit de fles met behulp van het karton. Sluit de flessen. De mond van de lege fles moet tegen het zand gevulde fles. Zet deze vast met een duct tape of een zware tape. Goed moet beveiligen flessen. Als er lucht kan nog steeds overgaan in de mond van de fles, kan dit vocht in de fles. Het vocht kan versnellen of vertragen de doorstroming van het zand, dat de juistheid van de zandloper zal beïnvloeden.
  • Stopwatch. Gebruik stopwatch om de tijd te meten voor het zand van de ene fles de andere stromen. Verander het zand gevulde fles op zijn kop en laat het zand stroom naar de lege fles. Bij het draaien, start de stopwatch.


Je hebt nu je eigen zandloper. Gebruik het in het spelen Boggle of koken van eieren.

Hoe maak je een zand zandloper te maken met plastic flessen drank. Spullen voor te bereiden.
Hoe maak je een zand zandloper te maken met plastic flessen drank. Spullen voor te bereiden.

Een zandloper is een verouderd middel van het meten van de tijd. In de oude tijden, is het ook bekend als zandloper, eierwekker, en zand klok-all gezamenlijk bekend als zandloper.