E2a

Hoe maak je een zelfgemaakte stressbal te maken

Het maken van een zelfgemaakte stress bal kan een leuke manier om stress te verlichten op zich zijn. Als u klaar bent, heb je een uniek cadeau of een manier om het verlichten van uw stress dag na dag.

De materialen die u nodig hebt om een ​​zelfgemaakte stress bal te maken zijn:

Hoe maak je een zelfgemaakte stressbal te maken. Zoek een werkruimte waar je kunt zitten of staan ​​comfortabel.
Hoe maak je een zelfgemaakte stressbal te maken. Zoek een werkruimte waar je kunt zitten of staan ​​comfortabel.

  • Een partij ballon, niet opgeblazen
  • Bloem van uw keuken (alle soorten zal doen)
  • Keuken soep lepel of granen lepel
  • Een middelgrote tot grote keuken trechter
  • Een rietje, een potlood of een dergelijk voorwerp die past in de trechter
  • Schaar

Zoek een werkruimte waar je kunt zitten of staan ​​comfortabel

Zoek een werkruimte waar je kunt zitten of staan ​​comfortabel. Het maken van een zelfgemaakte stress bal kan vervelend en tijdrovend zijn. Verzamel je materialen hierboven vermelde en spreid ze uit op een tafel of bureau voor u. Misschien wilt u de tafel met krant of een beschermende doek om meel te voorkomen dat morsen op het te bedekken. Wees bereid om meel vacuüm uit het gebied als u klaar bent. Dit kan een rommelige project.

Nu bent u klaar om te beginnen

Nu bent u klaar om te beginnen. Strek je ballon over het kleinere uiteinde van de trechter, zorg ervoor dat de pasvorm goed aansluit. Het einde van de ballon moet worden uitgerekt open genoeg zodat je naar beneden kunt zien in het als je kijkt door de grote kant van de trechter. Met behulp van de lepel, beginnen te kleine hoeveelheden meel scheppen in de trechter. Gebruik het rietje of potlood aan de bloem langzaam te duwen in de ballon door de trechter opening. Het kan wat trial and error om te zien hoeveel meel je met succes kan in de ballon te duwen in een keer. Blijf dit herhalen dit proces totdat de ballon vol meel.

Uw bloem-gevulde ballon zal niet erg groot zijn

Nu bent u klaar om te beginnen. Uw bloem-gevulde ballon zal niet erg groot zijn.
Nu bent u klaar om te beginnen. Uw bloem-gevulde ballon zal niet erg groot zijn.

Uw bloem-gevulde ballon zal niet erg groot zijn. Probeer niet om "op te blazen" de ballon met de bloem. Alleen vul het op dezelfde manier als een vaartuig. Laat de ballon niet opgeblazen met lucht voor het vullen met de bloem. Wanneer de lucht wordt losgelaten, wordt u overladen met bloem en je zult een enorme puinhoop op te ruimen. Er is geen stress bal die er zijn die dat soort stress kan verlichten!

Zodra de ballon is gevuld met bloem

Zodra de ballon is gevuld met bloem, verwijdert u deze voorzichtig uit de trechter. De steel van de ballon mogen geen meel. U wordt met behulp van deze aan de ballon veilig binden, het vangen van de bloem binnen. Wikkel de steel van de ballon rond een vinger en een knoop. Schuif de knoop naar beneden met uw vingers, proberen om het zo dicht mogelijk bij de bloem gevulde deel van de ballon mogelijk te maken. Knip het overschot van steel van de ballon met een schaar nadat u zeker weet dat de knoop goed vastzit.

Nu je weet hoe je een zelfgemaakte stressbal te maken. Deze items maken grote giften en nog beter conversation pieces. Zet een op de hoek van je bureau, en je zult moeite laat het alleen te hebben. Wat een geweldige manier om de spieren in je hand te versterken en stress te verlichten op hetzelfde moment!