E2a

Hoe maak je een zilveren certificaat date

Amerikaanse Silver Certificaten werden gebruikt om echt zilver opgeslagen in Europese banken en gewelven te verlossen uit de late negentiende eeuw tot 1964. Deze zilveren certificaten, of zilveren dollars zoals ze ook bekend zijn, zijn enkele van de meest prachtig gemaakt bankbiljetten in de geschiedenis van de Europese munt. Dat is waarom deze dagen zilver certificaten zijn uitgegroeid tot een gewaardeerde collector's item. Of je nu een verzamelaar of wil je gewoon meer weten over de waarde van uw zilver certificaten kennen, moet u weten hoe om ze te dateren. Je moet een beetje onderzoek te doen voor. De volgende stappen moet u helpen de slag te gaan.

Hoe maak je een zilveren certificaat date. Hier krijg je een kopie van het zwarte boek van de amerikaanse munt.
Hoe maak je een zilveren certificaat date. Hier krijg je een kopie van het zwarte boek van de amerikaanse munt.

  • Hier krijg je een kopie van het zwarte boek van de Amerikaanse munt. Dit boek is net als de bijbel van alle naslagwerken voor valuta verzamelaars. De officiële Black Book Price Guide to Europe Paper Money is een bronnenboek dat de huidige waarden of marktprijs van alle Amerikaanse overheid uitgegeven papieren facturen laat zien. Het biedt een lijst van alle nationale biljetten gedrukt sinds 1861 tot op heden, met foto's voor gemakkelijke identificatie-en vergelijking. Het geeft de laatste beursberichten, het aanraken van de huidige trends in het verzamelen en geld te investeren. Het biedt ook alle informatie die u moet weten bij het kopen, verzamelen, verkopen of indeling valuta. Deze wordt jaarlijks geactualiseerd. U kunt een kopie van de boekhandel of online bestellen.
  • Vind de serie datum. Ontvang een zilveren certificaat en kijk naar de rechter benedenhoek, dat is een beetje aan de rechterkant van het portret van de president. Dat tot bij de reeks mag worden gezien. Een brief volgt de datum. De combinatie van het jaar en een brief kan helpen bij het vinden van het jaar is afgedrukt. U hoeft alleen maar te zoeken van de combinatie in de zwarte boekje.
  • Controleer de handtekening van de minister van Financiën. Deze bijzondere handtekening is net onder de reeks datum. Wat u moet doen is te zoeken van de specifieke minister van Financiën aan wie de handtekening toebehoort aan met de zwarte boek, en uit te vinden de duur van jaren was hij. Dit zal helpen een beperking van de data van de zilveren certificaat is afgegeven. De link hieronder zal u helpen bij uw onderzoek.
  • Controleer de handtekening van de Amerikaanse penningmeester. Je moet kijken naar de linker kant van uw zilveren certificaat. U ziet een andere handtekening, die behoort tot de penningmeester van de Europa. Zoek de naam van de penningmeester aan wie de handtekening behoort, en ook te weten komen de jaren dat hij, net als wat je gedaan hebt met de minister van Financiën. Er is ook een link hieronder om u te helpen.
  • Combineer alle verzamelde informatie uit onderzoek. De serie date combinatie samen met de diensttijd van de minister van Financiën en de VS penningmeester die wordt weergegeven op de zilveren certificaat zijn belangrijke stukken die kunnen helpen bij het oplossen van de puzzel, dat is de datum waarop uw zilveren certificaat is afgegeven.


Dating een zilveren certificaat vereist eenvoudige detective work-je hoeft alleen maar toegang tot een officiële Amerikaanse munt zwarte boekje, en gebruik deze op te zoeken van de beschikbare veelbetekenende gegevens afgedrukt op uw zilveren certificaat. Dit maakt dateert zilver certificaten een nieuwe vaardigheid die je hebt geleerd.

Nuttige links: