E2a

Hoe maak je een zuidelijk accent te verliezen

Zeker, zou veel mensen zeggen dat Zuid-accenten zijn charmant, interessant en uniek. Helaas kan Zuid-accenten soms ook leiden tot een persoon te worden opgevat als ongeschoold, arm, of zelfs een persoon die is zwak en ineffectief. In de zakelijke wereld en in vele andere arena's, kan een zuidelijk accent je tegenhouden vaker dan dat het je kan vooruit te duwen.

Hoe maak je een zuidelijk accent te verliezen. Stap twee is om te beginnen met luisteren.
Hoe maak je een zuidelijk accent te verliezen. Stap twee is om te beginnen met luisteren.

Voor degenen die wensen om hun zuidelijke accent te verliezen, zou het in eerste instantie lijkt een moeilijke taak, maar in feite kan heel eenvoudig wanneer de juiste maatregelen worden genomen. Hier zijn vijf eenvoudige stappen die u zal helpen om uw zuidelijk accent te verliezen en te ruilen voor een geringer onderscheidend manier van spreken.

Stap een in het verliezen van een zuidelijk accent moet worden daarover te beslissen precies welke soort accent u de voorkeur geeft. Om de meest natuurlijke overgang, is het best om een ​​ander accent uit te kiezen binnen uw eigen land van herkomst. Binnen de Europa zijn er veel verschillende accenten om uit te kiezen, met inbegrip van Midwesten, New England, en West Coast accenten. Selecteer het accent die je het meest bewondert, en probeer er ook voor kiezen een die je hoort in je dagelijkse leven, indien mogelijk.

Stap twee is om te beginnen met luisteren

Stap twee is om te beginnen met luisteren! Dit is de studiefase van het verliezen van je zuidelijk accent. Er zijn veel uitstekende middelen die u zal toestaan ​​om te luisteren naar je accent naar keuze, met de meest nuttige vaak zijn dvd's, internet cursussen en televisieprogramma's en films in de regio, waarvan accent die u probeert te nemen. Luister naar het accent je zoekt te dupliceren op een regelmatige basis, zelfs als u rijdt naar het werk of naar bed te bereiden: het zal je helpen te acclimatiseren je, en krijg je van dit te zien als de natuurlijke manier van spreken.

Stap drie

Stap vier: maak een opname van jezelf spreken met de nieuwe accent. De laatste stap is wanneer je eindelijk debuteren uw nieuwe accent.
Stap vier: maak een opname van jezelf spreken met de nieuwe accent. De laatste stap is wanneer je eindelijk debuteren uw nieuwe accent.

Stap drie - na ongeveer een week van te luisteren naar alles wat je kunt vinden met je nieuwe accent, ben je klaar om te beginnen te imiteren. Je hoeft niet om het te krijgen perfect of alles wat je hoort herhalen: gewoon herhalen een paar woorden per dag, totdat je begint te van die woorden denken in een geheel nieuwe manier. Elke dag, voeg een paar nieuwe woorden tot u geleidelijk nazeggen van zinnen zonder uw zuidelijk accent.

Stap vier: Maak een opname van jezelf spreken met de nieuwe accent

Stap vier: Maak een opname van jezelf spreken met de nieuwe accent. Probeer niet om het te overthink, gewoon voorlezen een paar alinea's uit een boek. U kunt dan spelen de opname, goed te luisteren naar eventuele fouten die zouden kunnen hebben gleed inch Dit zal u helpen om de "Southernisms" van uw spreekstem te kiezen.

De laatste stap is wanneer je eindelijk debuteren uw nieuwe accent

De laatste stap is wanneer je eindelijk debuteren uw nieuwe accent. De beste manier om dit te doen is met mensen die eigenlijk niet kennen. Probeer uw nieuwe accent op de supermarkt klerk of de pompbediende: ze zullen waarschijnlijk denken dat je geen zuidelijk accent bij allen en bezoekt van buiten de stad!