E2a

Hoe maak je eigen action figure te staan

Een populaire hobby is het verzamelen van action figures

Een populaire hobby is het verzamelen van action figures. De meeste serieuze verzamelaars niet nemen hun action figures uit de doos. Maar voor degenen die willen om ze te tonen, is het vaak moeilijk om dat te doen, omdat action figures komen niet met een stand.

Als u een fervent action figure verzamelaar, waarom niet uw eigen stand voor degenen action figures die u wilt weergeven buitenkant van de doos? Het merendeel van de materialen zijn verkrijgbaar bij de plaatselijke ambachtelijke winkels, bouwmarkten of op het internet.

Hoe maak je eigen action figure te staan. Selecteer een vooraf bewerkt hout voor de basis.
Hoe maak je eigen action figure te staan. Selecteer een vooraf bewerkt hout voor de basis.

Materieel

 • Pre-cut wood
 • Houtlijm of epoxy
 • Houten deuvel staaf
 • Boren
 • Draad
 • Spray verf voor hout of hout beits en polyurethaan afwerking
 • Fiche
 • Exacto mes, stanleymes of mes
 • Fijn schuurpapier

Instructies

Een populaire hobby is het verzamelen van action figures. Boor een gat in de basis dezelfde diameter als de plug staaf.
Een populaire hobby is het verzamelen van action figures. Boor een gat in de basis dezelfde diameter als de plug staaf.

 1. Selecteer een vooraf bewerkt hout voor de basis. Deze komen in verschillende vormen, maten en diktes. De grootte van het hout moet afhangen van de hoogte en het gewicht van de action figure. U vindt voorgesneden hout in ambachtelijke winkels en hardware winkel of in online winkels zoals: Fabriek directe ambacht , Hobby hout en Cincinnati pluggen en houtproducten . Als u niet wilt dat om het hout te schilderen later, kunt u ervoor kiezen om het vlek, waarna een polyurethaan afwerking van het hout te beschermen toe te passen. Gebruik twee of drie lagen.
 2. Boor een gat in de basis dezelfde diameter als de plug staaf. De plaatsing van het gat is afhankelijk van waar op de gewenste basis in de deuvel staaf om op te staan. Vergeet niet dat de action figure de rug wordt leunend op de plug stang.
 3. Verkrijg de deuvel staaf en houd hem tegen de achterkant van de action figure. Markeer het punt op de deuvel staaf die is dezelfde hoogte als de nek van de action figure's. U kunt een incisie waar het merk wordt met behulp van een Exacto mes als de deuvel staaf is slechts de helft van een centimeter in diameter. Van de incisie merk, gewoon snap het overtollige. Als de plug hengel is meer dan een halve centimeter dik, gebruik dan een stanleymes of een scherp mes om de overtollige stang te snijden. Indien nodig, kunt u het einde van de snede deel van de plug stang glad met fijn schuurpapier.
 4. Steek de plug stang in het gat van de pre-cut hout. U kunt houtlijm of epoxy in het gat voordat u de houten deuvel. Toestaan ​​dat deze goed drogen.
 5. Spray Paint uw pre-cut hout en pluggen als je liever niet te bevlekken en het af te maken eerder. Zwart, zilver en goud zijn populaire kleuren voor de basis. Anders kies een kleur die de vitrine of blend zal overeenkomen met de kamer.
 6. Gebruik een draad aan de action figure te bevestigen. Houd de action figure tegen de plug draait u daar een draad rond de borst van de action figure te gaan in de richting van de achterkant. Maak de draad rond de plug.

Het is echt ergerlijk wanneer u wilt uw action figures weer te geven, maar ze hebben niet een stand (dat is bijna altijd). Niet iedereen wil hun collectibles te houden in hun originele dozen. Bij sommige houtbewerking vaardigheden, kunt u eenvoudig uw eigen action figure stand. Alle materialen zijn beschikbaar online of bij uw lokale hardware of ambachtelijke winkel.