E2a

Hoe maak je het huren van een op maat

Er zijn honderden van kleding verkrijgbaar in warenhuizen, maar als je nog steeds merkt dat je niet tevreden met het ontwerp, kleur, of passen, overwegen om uw kleding op maat voor u.

Het inhuren van een op maat zal een geweldige optie voor iemand die een specifiek ontwerp in gedachten, maar kon het kledingstuk niet vinden of is er eentje om het te vinden, maar de grootte is niet langer beschikbaar. Goede kleermakers kan kleding die uniek zijn voor uw persoonlijkheid en stijl te maken. Ze kan ook de bouw van de kleding om je lichaam flatteren door het verbergen van gebreken en het benadrukken van belangrijke gebieden.

Het huren van een goede kleermaker die u kunt werken met vereist dat u wat tijd te investeren.

Hoe maak je het huren van een op maat. Materialen die je nodig hebt.
Hoe maak je het huren van een op maat. Materialen die je nodig hebt.

Materialen die je nodig hebt:

  • Gele pagina
  • Internetverbinding
  • Sample foto's

Instructies:

  • Krijg aanbevelingen. Vraag mensen die je kent en vertrouwt als ze een op maat kunnen adviseren. U kunt hen ook vragen om u de stalen laten zien van wat de maat is gemaakt voor hen voor u om de kwaliteit van hun werk te meten.
  • Onderzoek. Kijk naar de Gouden Gids of ga online en zoek naar "Kleermakers". Normaal gesproken, ze hebben online portfolio's te proeven werken tonen. Maar het zou ideaal zijn om de werkelijke kledingstukken te zien in persoon te zijn. Verkrijg de kleermaker contactgegevens en vragen om een ​​afspraak te zijn atelier of winkel te bezoeken.
  • Ga rond uw buurt. Loop rond en kijk voor lokale stof winkels. Normaal gesproken, ze huisvesten ook een kleermaker of kunt u verwijzen naar een ervaren een. U zult er zeker van dat op maat gesneden zijn stof zal kennen en zal nooit opraken van de voorraden.
  • Maak kennis met de kleermaker. Vraag de kleermaker over zijn deskundigheid. Werkt hij meestal op herenkleding of doet hij graag doet couture? Vraag naar de werkelijke steekproef werk en niet alleen plaatjes. Als de maat past bij uw behoeften, laat hem steekproef foto's van wat je gedaan hem een ​​beter beeld van het werk dat nodig is om te geven willen. Sommigen ervaren kleermakers kunnen geven ook hun stukje van adviezen of ideeën over het verbeteren van het ontwerp van de kleding die je wilt doen.
  • Beschikbaarheid en doorlooptijd. Afhankelijk wanneer u nodig hebt uw kledingstuk gedaan, controleer dan of de kleermaker is beschikbaar om het te doen en hoeveel tijd het zal hem te naaien. Idealiter geven de kleermaker een deadline, dat is een paar dagen voor de feitelijke datum wanneer u uw kledingstuk te verantwoorden voor mogelijke vertragingen.
  • Vraag naar de prijs. Op basis van de steekproef foto liet zien en de stof die u wilt gebruiken, zal de kleermaker u een offerte geven. Dit kan nog worden onderhandeld als je open staat voor het gebruik bijna vergelijkbaar maar goedkoper stof. Als u het bestellen op een rush, kan de kleermaker rekenen extra. Zodra u het eens over een prijs, hebben het op schrift, waaronder de omvang van het werk en de sample foto van het kledingstuk.


Kleermakers zijn niet alleen voor het maken van nieuwe kleding

Kleermakers zijn niet alleen voor het maken van nieuwe kleding. U kunt de expertise van de kleermaker optimaliseren door het hebben van hem een ​​oude jurk updaten die je nog niet dragen, omdat het ging uit van stijl een paar jaar geleden. U kunt ze ook vast een slecht passend kledingstuk door het doen van wijzigingen.