E2a

Hoe maak je lotion zeep maken

Wanneer u smelten en giet zeep

Wanneer u smelten en giet zeep, kunt u alle soorten van de huid liefdevolle, hydraterende ingrediënten toe te voegen aan uw bars aanvullende voordelen opleveren. Een van de dingen die je kunt toevoegen aan uw zeep is lotion. Zowel de huid lotions en smelt en giet zeep voet zijn gemaakt van glycerine, zodat ze goed mengen en maken een grote partij van zeep.

Bij de keuze van de lotion die u wilt toevoegen aan uw zeep, ongeparfumeerde witte lotion is de beste manier om te gaan. U kunt uw eigen geur en kleur tijdens het maken van zeep-proces toe te voegen.

Hoe maak je lotion zeep maken. Om lotion zeep te maken, moet je.
Hoe maak je lotion zeep maken. Om lotion zeep te maken, moet je.

Om lotion zeep te maken, moet je:

 • £ 1 ondoorzichtig (wit) smelten en giet zeep base
 • 1/4 tot 1/3 kopje huid lotion
 • Zeep kleurstof
 • Geurolie of etherische olie
 • Alcohol in een spuitfles
 • Grote metalen pot
 • Grote glazen of Pyrex maatbeker
 • Metalen lepels
 • Zeep mallen

Het maken van lotion soap:

Wanneer u smelten en giet zeep. Het maken van lotion soap.
Wanneer u smelten en giet zeep. Het maken van lotion soap.

 1. Hak de smelt en giet zeep base in kleine stukjes en leg de stukjes in de maatbeker.
 2. Vul de pot ongeveer halverwege vol met water, plaats op het fornuis en breng het water aan een lage sudderen. Plaats de maatbeker met de zeep brokken in het water.
 3. Laat de zeep te smelten, af en toe roeren en zachtjes. Te veel of te heftig roeren zal leiden luchtbellen te vormen, en u wilt deze te vermijden.
 4. Wanneer de zeep basis is bijna volledig gesmolten, verwijder de maatbeker uit de pan en blijf voorzichtig roeren tot de basis is glad en alle klontjes zijn opgelost. Voeg de lotion en roer door elkaar.
 5. Voeg uw zeep kleurstof, een beetje op een moment, totdat je de gewenste schaduw. Voeg ongeveer een halve theelepel geurolie, roer goed en voeg meer indien gewenst.
 6. Prime de mallen door het sproeien van een zeer dunne laag van alcohol in hen. Wanneer de zeepbasis enigszins is afgekoeld, maar nog steeds in een vloeibare toestand, giet het in de mallen, ze gevuld. Spray de toppen lichtjes met alcohol om luchtbellen te voorkomen.
 7. Stel uw volledige mallen opzij voor enkele uren of een nacht te harden. Als u klaar bent, zet de mallen over en pop uit uw lotion bars. Buff alle ruwe randen met de achterkant van een hete metalen lepel, of schrapen met een dunschiller. Uw zeep is nu klaar voor gebruik!

Om uw bars slaan, strak omwikkeld met plasticfolie en bewaar op een koele, droge plaats.

Lotion bars zal zachter dan een gewone zeep goed aflopen, maar ze nog steeds schuim en uw huid voelt lekker zacht. Na gebruik, laat uw zeep lucht drogen in een zeepbakje om te voorkomen dat het draaien papperig.