E2a

Hoe maak je papier kijk oud


Hoewel er geen praktische reden waarom je zou willen om papier te maken oude uit, het is een interessant vak kunt u ontdekken tijdens weekends en feestdagen, met inbegrip van uw hele gezin in dit leuke oefening. Om te leren hoe je kunt nieuw papier look, vervaagde en gerimpeld en leeftijd-gekleurde, lees de instructies hieronder. Er zijn verschillende methoden die u kunt gebruiken om "leeftijd" papier; elk van deze methoden wordt besproken als een afzonderlijke stap. Lees verder ...

Stap 1

Met behulp van koffie. Voor deze methode heb je nodig:

Hoe maak je papier kijk oud. Met behulp van koffie.
Hoe maak je papier kijk oud. Met behulp van koffie.

  • Een kop sterke koffie (gebruik ongeveer vijf of zes keer de normale hoeveelheid koffie die je zou gebruiken voor een gewone beker)
  • Een ondiepe bak groot genoeg is om het hele vel papier in
  • Een lepel en vork

Ten eerste, de voorbereiding van de kop koffie naar wens. U kunt variëren met de hoeveelheid koffie die u gebruikt, afhankelijk van de schaduw die u wilt het papier te zijn. Hoe meer koffie die je gebruikt, zal donkerder worden van de kleur van het papier. Giet koffie in de ondiepe container, genoeg om de bodem van de container volledig bedekt en op een diepte van ongeveer een kwart tot de helft inch. Zorgvuldig Plaats het papier in de container en laat het drijven op de koffie. Met een lepel, verspreid wat koffie over de bovenste laag van het papier, die het volledig. Laat het papier in de container voor een paar minuten om te genieten van de koffie.

Vervolgens verwijdert u het papier uit de koffie mix, weglopen eventuele overtollige koffie en plaats het papier in een andere container, die schoon en droog is. Vervolgens plaatst u het papier in een bakplaat en bak in de oven, tot het papier droog is. De oven instelling moet op ongeveer 230 graden. Haal het papier uit de oven, als het eenmaal droog is, en de plaats op de teller te laten afkoelen. Je zal nu een stuk papier, dat ziet er oud.

Stap 2

Met behulp van thee. Maak een kopje thee met een theezakje. Verwijder het theezakje uit de beker en smeer het over het papier te verouderd. Als het theezakje opdroogt terwijl je dit doet, het weer onderdompelen in het kopje thee en ga verder. Zodra het papier volledig gecoat en vochtig met de vloeistof, zodat het papier te drogen.

Stap 3

Stap 1. Met behulp van thee.
Stap 1. Met behulp van thee.

Met behulp van een kaarsvlam of het fornuis. Voor de kaars methode, houdt het papier net boven de vlam van de kaars en het verplaatsen. U kunt iets branden de randen om het de echt oude look. Voor de kachel methode, neem dan een ander stuk papier en leg het in een pan op het fornuis. Plaats het papier dat moet worden ouder, meer dan dit papier en zet de kachel. Met behulp van een spatel of een lepel, drukt u licht op het papier aan alle kanten, koken op een middelhoog vuur.


Een of meer van deze methoden zullen u helpen geven papier dat oude en vervaagde look. Wees voorzichtig wanneer u het gebruik van de oven of vuur om het papier te koken, moet het niet in brand of beschadiging van de oven. Probeer het maken van het papier kijken grof door verfrommelen en dan laten weken in een vloeistof en krijg interessante texturen op het papier. Voeg uw kinderen in het project en hebben een geweldige tijd verouderen het papier.