E2a

Hoe maak je piepschuim ballen maken

Styrofoam is een veel voorkomende materiaal in het maken van ambachten en ornamenten

Styrofoam is een veel voorkomende materiaal in het maken van ambachten en ornamenten. Afhankelijk van de gelegenheid en het project nodig is, kan je jezelf niet jammerlijk in het creëren van die perfecte vormen als je hebt geen idee hoe goed het doet. Een gebruikelijke vorm gebruikt voor Styrofoam projecten is een sfeer die het vaakst wordt genoemd als 'piepschuim ballen. " Deze kunnen meestal worden gekocht bij alle kunst-en ambachtelijke winkels in verschillende maten. Maar sommige mensen misschien liever een aantal stukken te maken op hun eigen voor unieke formaten die niet kunnen worden gekocht bij winkels. Als u wilt proberen je hand op het maken van piepschuim ballen, hier zijn de paar eenvoudige stappen over hoe het te doen.

Hoe maak je piepschuim ballen maken. Bereid de materialen.
Hoe maak je piepschuim ballen maken. Bereid de materialen.

  • Bereid de materialen. Je zult een blok piepschuim, een gekarteld mes, een hobbymes, een piepschuim wonder mes (dit is optioneel), en schuurpapier nodig. Deze kunnen allemaal gemakkelijk worden gekocht van een ambachtelijke winkel voor een paar dollar of meer als je strijden voor kwaliteit. U kunt ook een handige EHBO-kit voor snijwonden je kunt krijgen van snijwerk.
  • Kies uw aangewezen grootte. Snijd het blok piepschuim in stukjes of kleinere blokken, afhankelijk van de bal metingen die u wilt. De diameter van uw gewenste piepschuim bal moet de lengte, hoogte en breedte van het blok dicteren. De diameter is de lengte die door de sfeer van rand tot rand. Alle bovengenoemde metingen dezelfde als de diameter van de kogel zijn. U mag een piepschuim wonder mes of een zaag met fijne tanden om deze te gebruiken. Deze snijden materialen zullen het snijwerk een stuk makkelijker maken.
  • Knip en snijd het piepschuim. Begin met het afsnijden van de hoeken en zijkanten van het piepschuim blokjes. U kunt uw gekarteld mes te gebruiken voor dit of een kleine zaag met fijne tanden. Wees extra voorzichtig wanneer je dit doet om eventuele blessures te voorkomen. Houd rekening met de gewenste diameter en werk langzaam om ervoor te zorgen dat u uw gewenste grootte. Als je langzaam beginnen om de ruwe vorm van het piepschuim bal vormen, wilt u misschien uw gekarteld mes wisselen met een hobbymes voor een meer gedetailleerde werk. Dit zal een soepeler cut waardoor het makkelijker voor later schuren geven.
  • Maak de piepschuim bal. Wanneer u uw gewenste grootte en vorm, krijg je schuurpapier en zand uw piepschuim bal. Dit zal zelfs uit de ruwe vorm voor een glad oppervlak. Zorg ervoor dat u precies de juiste hoeveelheid druk uit te oefenen wanneer je dit doet. Toepassing van te veel druk kan verstoten meer Styrofoam en ondergang van de vorm van je bal. Als dit gebeurt, kan je jezelf het oplossen van problemen of het doen van de procedure helemaal opnieuw.


Na het maken van verschillende maten van piepschuim ballen

Na het maken van verschillende maten van piepschuim ballen, kunt u nu gebruiken voor diverse ambachten en projecten. U kunt schilderen en versieren ze volgens uw wens. Verschillende ornamenten vereisen verschillende formaten piepschuim ballen voor een meer creatieve look. Altijd onthouden om wat stash van geduld te voegen wanneer het uithakken van piepschuim vormen. Het vereist enige gedetailleerde werk en een langzaam-maar-zeker pacing goede resultaten te hebben.