E2a

Hoe maak je scrapbook albums opslaan

Het maken van scrapbook albums is een hobby je kunt krijgen in

Het maken van scrapbook albums is een hobby je kunt krijgen in. Meer en meer mensen raken geïnteresseerd in de kunst van het maken van hen simpelweg omdat het een geweldige manier om de tijd te doden en krijgt de creatieve sappen stromen op hetzelfde moment. Maar wat de meeste mensen zich niet realiseren is dat terwijl het maken van plakboeken is leuk en makkelijk, ze op te slaan duurt iets meer dan alleen maar ze verpakken in dozen en stouwen ze weg in de lade kisten. Om te beginnen, moet men weten welke specifieke materialen te gebruiken. Dit is om extra bescherming voor de plakboeken zodat hun pagina's niet later zal wegkwijnen op verzekeren.

Heeft u een verzameling van scrapbook albums

Heeft u een verzameling van scrapbook albums? Vind je het leuk om te weten hoe u ze kunt opslaan? Als dat zo is, lees dan verder om erachter te komen.

 • Organiseer uw albums. Ben jij een van die mensen die hebben scrapbook albums die zijn gewoon een te veel? Als u bent, dan is het eerste wat je hoeft te doen is om ze te organiseren. Begin met het sorteren van uw albums op datum en inhoud. Bijvoorbeeld, kunt u een album dat samen met de albums waarvan de foto's zijn van dezelfde aard zijn foto's van een speciale gelegenheid bevat stapelen. U kunt ook uw albums op basis van de datum waarop u ze maakte. Op deze manier zal het makkelijker voor u om een ​​specifiek album vinden wanneer u maar wilt.
 • Bescherm uw albums. Zodra je ze dienovereenkomstig hebben georganiseerd, is het nu tijd om ze goed te beschermen. Beginnen door te controleren of uw albums veilig te gebruiken voor foto's zijn. Ga door je albums een voor een om te zien als je materialen die zijn zuur en lignine bevatten zoals krant strips en gedroogde planten hebben gebruikt. Deze materialen zullen alleen uw foto's beschadigen op het einde dus het is best om ze zo vroeg als nu verwijderen. Aankoop dozen, album en pagina beschermers van uw lokale boekhandel en zorg ervoor dat je koopt genoeg zodat je genoeg om al uw albums te dekken. Eenmaal gedaan, iedere "beschermde" album op te slaan in hun individuele dozen en label ze op basis van de categorieën die werden georganiseerd.
 • Zet uw albums. Zoek een goede plek om uw albums te houden. Zorg ervoor dat de plek goed geventileerd en niet te droog of te vochtig om schimmel te voorkomen van de vorming. Koop een boekenplank indien nodig. Stapelen elke doos per categorie en in een verticale positie. Zorg ervoor dat de etiketten zichtbaar zijn om te lezen.
 • Handige tips. Hieronder staan ​​tips die u kunt doen om te zorgen voor uw scrapbook albums:
  • Stof de boekenplank af om vuil te verwijderen.
  • Wijzig het album en pagina beschermers af te helpen uw albums schoon en krasvrij.
  • Zorg ervoor dat u een zachte kopie van al uw belangrijke foto's.
  • Investeer in plakboeken gemaakt van foto-vriendelijk materiaal.


En daar heb je het

Hoe maak je scrapbook albums opslaan. Organiseer uw albums.
Hoe maak je scrapbook albums opslaan. Organiseer uw albums.

En daar heb je het! Een paar eenvoudige tips die u kunt gebruiken om u te helpen uw scrapbook albums op te slaan in de gemakkelijkste en meest ordelijke manier! Foto's te schilderen dan duizend woorden, zoals het lied gaat, dus doe uw kant om ervoor te zorgen dat ze precies dat doen-voor altijd! Veel plezier!