E2a

Hoe maak je soja wax kaarsen maken

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van soja was in het maken van kaarsen

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van soja wax in kaarsen maken. Het is vaak minder duur dan paraffine, en vereist een lagere smelttemperatuur. De kaarsen branden met minder warmte, en deze verdeelt uw geur sterker en gelijkmatiger. Ook, het is echt gemakkelijk om schoon te maken soja wax uit je keukengerei met heet water en zeep. Het belangrijkste is echter dat soja wax is gemaakt van sojabonenolie, natuurlijke en hernieuwbare hulpbronnen.

Omdat soja wax is zachter dan paraffine

Omdat soja wax is zachter dan paraffine, het werkt het beste als een container kaars. Deze kaarsen zijn zeer eenvoudig te maken en de uitrusting die je nodig hebt is te vinden in uw keuken. Supplies zijn gemakkelijk te vinden op ambachtelijke aanbod winkels of online kaars levering retailers.

Hoe maak je soja wax kaarsen maken. Hoe maak Soy Wax kaarsen.
Hoe maak je soja wax kaarsen maken. Hoe maak Soy Wax kaarsen.

Wat je nodig hebt:

 • Soja was, in beide pellet / vlok vorm of vast
 • Kaars kleurstof
 • Kaars geurolie
 • Lont (pre-tabbladen voor het gemak)
 • Wasknijper of een potlood en kabelbindertje (bij de kous op zijn plaats)
 • Grote metalen pot
 • Glas of Pyrex maatbeker
 • Metalen lepels
 • Glascontainer voor de kaars (zorg ervoor dat deze schoon is en vrij van stof)

Hoe maak Soy Wax kaarsen:

 1. Als u gebruik maakt van vaste soja was, sneed een stuk en hak het in kleine stukjes. Meet genoeg van de wax om uw containers te vullen. Plaats was in de maatbeker.
 2. Vul pot ongeveer halverwege vol met water, plaats de pot op het fornuis en breng het water aan een lage sudderen.
 3. Plaats de maatbeker met de was direct in het kokend water. Laat de was te smelten, roeren slechts af te breken elke grote brokken. De was zal sneller dan paraffine of gel wax smelten, dus kijk het nauw.
 4. Zoals de was smelt, dip de tab van de lont in de was en plaats het in het midden van de bodem van uw container die de afgewerkte kaars zal houden. Zijn plaats te houden voor een minuut om ervoor te zorgen dat het veilig is, houdt u de lont op zijn plaats met een wasknijper of plaats een potlood over de opening van de container en zet de lont aan het potlood met een twist gelijkspel.
 5. Zodra het was gesmolten, voeg de kleur en geur. Voeg een klein beetje in een tijd totdat de gewenste kleur en geur worden bereikt. Roer voorzichtig maar grondig aan de kleurstof en geurolie nemen. Te veel roeren zullen luchtbellen veroorzaken aan vorm, en je wilt om dit te voorkomen.
 6. Giet het gesmolten, geurende en geverfd was in de container, waarbij ten minste een centimeter hoofdruimte bovenzijde van de houder. Stel de kaars opzij voor enkele uren of een nacht om de was te zetten.
 7. Knip de lont en je bent klaar om het licht en geniet van uw nieuwe soja waskaars bent!

Uw soja wax kaarsen maken van apparatuur kunnen veilig in de vaatwasser worden geplaatst voor het reinigen indien gewenst. De was is natuurlijk en het warme water zal het smelten genoeg zodat het geen leidingen niet zullen verstoppen.