E2a

Hoe maak je unieke bloemstukken frisse ontwerpen

U kunt uw eigen unieke bloemstukken verse ontwerpen

U kunt uw eigen unieke verse bloemstukken te ontwerpen. Het neemt alleen de juiste materialen en wat creativiteit. Volg deze eenvoudige en gemakkelijke stappen om te komen met unieke bloemstukken verse recht in uw eigen huis.

Monteer uw keuze van verse bloemen.
U kunt ervoor kiezen om verse bloemen te kopen bij uw lokale bloemist of gewoon ze te oogsten uit uw tuin. Kleurrijke en geurige bloemen van verschillende vormen en maten zijn uw beste weddenschap. Doe weg met bloemen die te veel pollen in hen hebben. Dit geldt vooral als er familieleden die allergieën hebben. Krijgt ook wat groene bladeren die interessante vormen hebben.

Hoe maak je unieke bloemstukken frisse ontwerpen. Monteer uw keuze van verse bloemen.
Hoe maak je unieke bloemstukken frisse ontwerpen. Monteer uw keuze van verse bloemen.

Verkrijg de andere benodigde materialen voor het project.
Eerst bepalen waar u uw vers bloemstuk gezet. U kunt ervoor kiezen om uw typische vaas te gebruiken, of meer creatief met uw keuzes. Een kleurrijke aarden ware of mok kan gemakkelijk worden gebruikt voor dit doel. Je moet ook een paar van bloemen schaar, een schone dikke foam, en een bassin van schoon water. Monteer al deze op uw werktafel. Wilt u misschien oude kranten op uw werktafel om het reinigen te vergemakkelijken later.

Bereid het schuim.
Snijd het schuim, zodat het zal goed passen in de gekozen schaal. Vervolgens dompel het schuim in het stroomgebied van water. Laat het schuim word helemaal doorweekt met water achteraf. Eenmaal gedaan, alleen de overdracht van het natte schuim in het vat.

Begin regelen van de verse bloemen.
Het beste zou zijn om te beginnen met het plaatsen van de bloemen van het midden en werk je weg naar buiten. Op deze manier krijg je echt te voorzien van de belangrijkste stukken die je wilt opvallen in je vers bloemstuk. Een goed idee zou zijn om de best uitziende bloem en plaats dit in het midden te kiezen. Verkrijg kleinere bloemen van verschillende kleuren en plak deze de randen van de eerste bloem. U kunt ervoor kiezen om laag de bloemen als je wilt. Op deze manier zal de regeling er niet vlak en oninteressant. Pak wat groene bladeren en voeg deze aan uw bloemstuk te maken kijken meer aantrekkelijk.

Als u merkt dat het schuim begint op te drogen

U kunt uw eigen unieke bloemstukken verse ontwerpen. Verkrijg de andere benodigde materialen voor het project.
U kunt uw eigen unieke bloemstukken verse ontwerpen. Verkrijg de andere benodigde materialen voor het project.

Als u merkt dat het schuim begint te drogen, gewoon trek het uit met de bloemen intact en dompelen alles in het water een keer meer. Bij het snijden van bloemen, zorg ervoor dat je genoeg lengte verlaat op de stengels. Dit is nog belangrijker als u wilt dat uw bloemstuk langer duren. U kunt zelfs recyclen de bloemen als je wilt. Gewoon verwijderen van het schuim en snijden half duim van de bodem van de steel. De nieuwe snit zal helpen de bloem water absorberen beter om langer te laten meegaan.