E2a

Hoe maak je zeep sculpturen maken

Als je ooit hebt gezien zeep sculpturen

Als je ooit hebt gezien zeep sculpturen, weet u dat de detail die kan worden bereikt met een simpel stukje zeep is verbazingwekkend. Zeer basic zeep sculpturen kan worden gemaakt van een klei-achtige stof die wordt gemaakt van vlok zeep en net genoeg water om het de consistentie van brooddeeg maken. Meng de zeep en water samen tot je bij dit deeg-achtige consistentie, en het kan dan worden gegoten en gevormd net als gewone klei.

Hoe maak je zeep sculpturen maken. Het eerste ding dat je hoeft te doen is om uw materiaal te verzamelen.
Hoe maak je zeep sculpturen maken. Het eerste ding dat je hoeft te doen is om uw materiaal te verzamelen.

Meer geavanceerde zeep sculpturen zijn gemaakt van feitelijke stukken zeep, en zijn lang niet zo moeilijk te maken als je zou denken.

  1. Het eerste ding dat je hoeft te doen is om uw materiaal te verzamelen. Kies een zachte zeep (in tegenstelling tot een harde zeep, zoals sommige loog zeep), zorg ervoor dat u verschillende bars bij de hand moet u ze nodig hebt. De tools die je zult gebruiken voor het snijden van de zeep zijn potloden, ambachtstokken (degenen die er uitzien als stokjes), tandenstokers, en eventueel een vork of ander gereedschap (afhankelijk van het ontwerp dat u in gedachten). U zult ook willen enkele krant bij de hand, zodat de stukjes zeep die je carve off van de bar te vangen.
  2. Begin met het zachtjes vasthouden van de zeep in uw off-kant (dat is de hand die je niet schrijven met), zorg ervoor dat het niet te strak te houden of anders je zou het te verpletteren of oververhitten. Hoe langer je werkt met een stuk zeep, hoe zachter het zal krijgen vanwege de warmte van je hand ... zorg ervoor dat u uw tijd nemen, maar neem pauzes elke en dan te laten de soap geworden onderneming weer.
  3. Met behulp van je potlood, heel lichtjes schetsen alle belangrijke onderdelen van je ontwerp direct op de zeep. Je kan ook gebruik maken van een fijne punt permanente marker voor deze, hoewel bepaalde soorten markers kunnen worden geabsorbeerd in de soap. (U het risico op beschadiging van uw marker draaien ook.)
  4. Neem een ​​van uw vaartuig stokken en, met behulp van zachte-nog-stevige bewegingen, beginnen afschrapen kleine porties van het stuk zeep. Zorg ervoor dat u hebt verspreid dagblad aan de soap die je afschrapen vangen, als het wordt op de grond, kan het een gevaar voor uitglijden te worden.
  5. Als je geleidelijk aan de zeep te vormen in de vorm die u wilt, gebruik maken van tandenstokers, vorken of andere huishoudelijke artikelen voor detail werk of unieke texturen te creëren.
  6. Om de ruwe plekken van uw zeep glad, gebruik je vingers. De warmte van je lichaam zal helpen om de zeep te verzachten, waardoor het makkelijker wordt om een ​​glad oppervlak te creëren.
  7. U kunt kleine scheurtjes in een soap sculptuur herstellen met behulp van een natte tandenstoker om het gebied te dempen en vervolgens met behulp van uw vingers om de scheuren glad over. Grotere scheuren dienen niet te worden behandeld op deze wijze omdat de spleet, die later opnieuw weergegeven gewoon verbergen.
  8. Zodra u uw zeep beeldhouwwerk voltooid hebt, bewaar deze op een koele en droge plaats. Te veel warmte of blootstelling aan vocht kan veroorzaken om zijn vorm te verliezen of andere schade te lijden.